a tegnapi falbontó események is végképp feltették bennem a kérdést, hogy mi lesz az országgal?, mert véleményeket hallani a FIDESZ-ről, Gyurcsányról, holott a kérdés az, hogy mi lesz veled Magyarország?, erre kell a választ keresni!
"apropó... ez a létminimum alatt élő réteg miből vesz "ájfon 6-"ot?Miből fizeti a "tányéros" tv-t? Miből vesz cigit ,piát?" -- Semmiből, ez csak te előítéleted.
Minek az én adataim neked !?Menj a rendőrségre , tégy feljelentést , hogy egy ismeretlen ember tudja kik lopták el az ország pénzét, majd ők kinyomoznak engem!Próbáld ki lépnek-e , utána meg fogod tudni, hogy én miért nem tettem följelentést!
apropó... ez a létminimum alatt élő réteg miből vesz "ájfon 6-"ot? Miből fizeti a "tányéros" tv-t? Miből vesz cigit ,piát? stb.... Arra kerít valahonnan.... így már a tanulásra nem futtya.....
Te is érezhetnél, hogy logikai ellentmondásba keveredtél. Ha a ország jó része létminimum alatt él, akkor te is rájöhetsz, hogy ők nem tudnák kifizetni tandíjat.
Attól, hogy valami nem fizetős még nem állít elő több szakembert. Ami "ingyenes" annak nemigazán van "értéke". . Lehet, hogy a fizetős iskola jobb hatásfokkal működne!
Mi lesz veled Magyarország?