a tegnapi falbontó események is végképp feltették bennem a kérdést, hogy mi lesz az országgal?, mert véleményeket hallani a FIDESZ-ről, Gyurcsányról, holott a kérdés az, hogy mi lesz veled Magyarország?, erre kell a választ keresni!
már miért mondana ellent? ha ez így megy tovább frankón nyer az ellenzék áprilisban... 200 ezer köztisztviselőnek 10 éve inflálják el a fizetését és egy fillért sem emeltek nekik hangulatjavításként ezek nem akarnak nyerni...
Valaki így elmonta magát a Közjegyzőnél persze én elhinném!! Ott a furfang a közjegyzői DÍJ KISZABÁSA MÉG AZ SE MEGNEVEZETT(NEM LÉTEZŐ, VALÓSZÍNISÍTHETŐ)ÖSSZEGRE 1300 milliárd Euróra szabták/momdjam korátozódik!!! hol áll meg ítt a pézmosás,,,
Kb. ugyanezt írtam, csak nem ilyen egyszerűen:) . - Kósa vagy ultra hülye, de a megvezethetőség mellett bizonyítottan korrupt is (a mama pénz a csalók verték át verzióban is igazolja ezt). . - Vagy nagyon durva maffiarendszer egyik szereplője.
Párt Logó az első, ezt tudod nagyon jó...Nem fognnak össze!!-Ebbe a vitorlába nem kapaszkodnak bele!! Poziciók elfoglalásáért megy a küzdés/küzdelem Lesz egy szimpátia szavazás,,,
sok lehetőség van 1. kósa hülye (ezt tudjuk), de akkor is megáll a befolyással üzérkedés - le kell mondania 2. valamelyik bizniszét akarta tisztára mosni - le kell mondania 3. svájc, ahova orbáni egy hátizsákkal járt annak idején, a többit ki lehet találni - le kell mondania neki IS orosz paksi szálat nem hiszem azok nem ennyire degeneráltak https://coub.com/view/123q4e
jóhiszeműen veled is megesne..."""megvagytok búkva""" most már értem,,, Tessék csak minden """nyilávnos"" Ha nem bánnád Hagyaték meg nem is érkezett meg soha..:::)))
Értem én, hogy az a duma, hogy csalóval akadt össze ez a jámbor Kósa. Tegyük fel, hogy ez a valós sztori. De ha ez is történt, abban közjegyző előtt megállapodott, hogy az anyjának jár 800 millió... Másrészt az rendben van szerintetek, hogy vezető kormánypárti politikus, MINISZTER egy ennyire megvezethető ember? Az is elég érdekes, hogy most kórusban nyomjátok, hogy jaj milyen nyilvánvaló, hogy csalók sározzák őt be, de hogyhogy NEM TETT FELJELENTÉST, miközben évekkel ezelőtti a közjegyzői papír? . Ha full csalók is a másik oldal, Kósa akkor is bizonyítottan egy megvesztegethető, korrupt politikus.
Megismétlem: Kósa a közjegyzői papír létezését ELISMERTE. Innentől az egészet ügyet Fideszesen tagadni nem lehet. Két eset maradt: . 1. Kósa, tehát a Fidesz, ill. az Orbán kormány egészen elképesztő (nemzetbiztonsági kockázatokat felvető méretű) mutyi pénzekkel dolgozik és ez az ügy annak egyik buktája. . 2. Kósa, tehát a Fidesz, ill. az Orbán kormány egészen elképesztően megvezethető és pénzért bármire hajlandó.
Mi lesz veled Magyarország?