Az SBB Solution Szolgáltató Rt. a Budapesti Értéktőzsde Rt.-vel (BÉT) kötött vonatkozó megbízási szerződése 2004. július 15-i hatállyal megszűnik, így ezen időpontot követően nem fogad kárpótlásijegy-beszá llítást, és nem hajt végre kárpótlásijegy-kiszá llítást - áll az SBB mai közleményében.
a teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=42271
qqqq! Jól csináltad. Szerintem a helyzet kifejezetten izgalmas. Én éberen figyelek minden információt, ezt már nem lehet elszabotálni. Bárki bármi hülyeséget lép, azt abban a pillanatban ütik. Legyen ápv, bét, felügyelet. Most már nagyon kell figyelni, hogy ne történjen károkozás a befektetőknek, mert abban a pillanatban előkerül a személyes felelősség. Szerintem az ápv és a bét igazgatóságából, vagy a felügyelő bizottságából senki nem szeretné saját zsebbből fizetni a kártérítést. Pedig jogszerű megoldás szinte kizárt az ügyben, azt leszámítva, ha bármilyen formában kiszívják a jegyet a piacról.
Kedves Oszlopos, pont e célból kérdezgettem többször is hogy melyik az az ügyvédi iroda de nem kapok választ... az ápv-t is hívogatom, de értelenek és semmit mondó dolgokat ismételgetnek(alkalm azott vagyok, nem mondhatok semmit...)ezért azt sem tudtam tisztázni velük h. az agrár tendernél h. lehet fizetni jeggyel+változik-e.. . Lele:igen sikerült
legrosszabb:ilyen nincs. valójában az sem rossz, ha van letétkezelő. rossz kimenetel lehet: ha Malév, Forrás/OE és egyéb szar becserélésével próbálkoznak...azaz kitolódik az idősáv, míg igazi értéket kapunk. bár szerintem AH-nál komoly szerepe lesz vagy így vagy úgy. nagy keveredés lehet, ha találnak hamis jegyet. az nem lenne túl jó. ha kiderül, hogy a nyilvántartás hiányos...az sem lenne jó, vizsgálatok, miegymás. ha áttolódna 2006-ra...hát az sem lenne jó, a Fidesz srácok nem azok a nagy jegybarátok. látni kell, hogy a kiabálás, figyelem felkeltés nem felesleges dolog. ha piszokság történik, aktivizűlódni kell. a legkényelmesebb persze, ha valaki kikaparja a gesztenyét. apropó. milyen ügyvédi iroda perelget? jó lenne őket így vagy úgy "támogatni"...
nem tudni, mi lesz, ilyen még nem volt. én azért inkább bizakodó vagyok.ez egy kényszerhelyzet, nyilván nem örülnek neki, hogy ezzel kell bajlódni. ás ez csak gyenge bemelegítés a dematerializáció előtt. az sokkal bonyolultabb lesz. szerintem kezd elegük lenni a jegyből. az biztos, hogy én szabit veszek ki, a letéti igazolásommal elvándorlok az ÁPV-hez, felszólítom őket, hogy vegyék át tőlem a papírokat 1742 ft-on, hiszen a forgalombatartás nem tudják garantálni. aztán mivem ezt úgysem fogják, jegyzőkönyv, panasz, stb. ha elég sokan ezt tesszük, bekerülünk a TV-be:))))
Puleo! 2 hete te voltál a legnagyobb bull a papírt illetően, hiába próbáltunk csitítani. Akkor 170% volt a célárad, és a papír lejjebb jött. Szerintem az ezer alatti jóslatoddal megindítottad felfelé a piacot. Hiába no, a tőzsdecápáknak piacmozgató hatásuk van :))) A kp jegy nem részvény, egészen eltérő dolgok mozgatják. Nem a nabi, rába +-100 forintról szól a történet. Ha itt felmegy vagy lemegy 100 forintot, az egy vérbeli kp jegyesnek fel sem tűnik. Nem ez számít. Valaki korábban megmondta, hogy ha lesz stabilan 1300 a papír, akkor lesz 1600 is. Inkább erre figyelj, se az 1100, se az 1200 ne érdekeljen. Egyébkén t az a jó, hogy felülről korlátos az árfolyam, ami sok átlag spekit pszihésen visszatart, mert korlátozva van a nyereség mértéke is.
nyilván van valami 30 nap határidő a válaszra.letétkezelé st majd HVB átveszi, és persze ezt az uccsó pillanatban jelentik be.Fontosabb tényleg az AH, Forrás, MG társaságok privatizációja.
A portfolió és a napi biztos tudja. Miért ez a hallgatás? Az ápv fb-nek pedig fontos lesz reagálnia, mert az fb tagoknak személyes felelősségük van. Most már hivatalosan is tudatában vannak a jogsértésnek.
kéne küldeni megint egy levelet. szólni, hogy: 1. még mindíg nem írták újra ki az mg. társaságok privatizációját. 2. Ha az ÁPV a Forrás csomagot felajánlja, az privatizáció.Kínálja fel a vevőnek, hogy 10%-ot jeggyel fizessen ki. nyilván erre nem lesz a válasz. az állam vonjon ki a tőzsdén keresztül a befolyt összeg 10%-ért kp.jegyet. 3. AH privatizációkor minden esetben fenn kell tartani a Kp.jegy csere lehetőségét a törvényi előírások miatt. na ezt szépen írja meg valaki:))
Mi lesz veled kárpótlási jegy? - Még mindig nincs megoldás július 15. után
Ugrás a cikkheza teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=42271