Pár hónapja figyelő listás nálam. A szar számok mellett még nem szeretem ha pl.: ekkora mennyiség van egy kézben (Langmáhrnál). Vonzhatna be valakit, vagy valaha nyilatkozott, hogy mi a terve az rv-kkel (én nem emlékszem rá)?
Belevettél a matávba, aminél nincs rosszabb üzlet.... :) 50-ért vennél, de 4.6-ért most nem, de 3,9-ért meg igen. :) Ameikai piacról jössz... Lassan Pomperji magasságokba emeled magad. Ha ismered az itteni (magyar tőzsde) munkásságát....
A jelenlegi számok tényleg nem jók. Nézegettem mielőtt vettem. Lehet direkt lefelé van kozmetikázva, így később csak jobb lesz... Amire ugorhat majd az árfolyam... Folyamatosan fejlődnek....
Nekem még a 3,9 ft is sok érte, a jelenlegi számaihoz viszonyítva. Bár pár éve a lélek sem vitt be hozzájuk, pedig régen sok gépet béreltünk tőlük. Valamit idővel durranthatnának.....
Jól hangzik hogy 4 forint, de ha érdemben keresni akarsz rajta akkor 100.000 darabokat kéne venni, és kivárni. Csalóka nekem, ezért jobban örülnék egy 100-as szorzónak legalább.
Azért van annyi pénzem amennyi, mert 50ft-on is gondolkodok. Máshogy sajnos nem tud fejlődni az ember egy ilyen országban, főleg ha alkalmazottkéne tengeti napjait. A játszós pénzem pedig egy átlag fizu sokszorosa, így persze hogy meggondolom mibe fektetek. Eddig jól sült el a BÉT-es pályafutásom, ugyan akkor a telekom miatt már keményen elgondolkodok hogy mitévő legyek. Bár plusszban, de bennt ragadtam ott rendesen. Itt jöttem rá arra, hogy nem lehet a tőzsdénket egy külföldihez hasonlítani, mert a fundamentális elemzés itt konkrétan semmi. Ez az egész egy nagy rulett.
Ha játszós pénznél ennyit kell gondolkodnod akkor te még 50 ft-nál is agyalni fogsz. :) Elférsz itt nem arról van szó. Csak annyira negatív vagy, mint aki bottal sem piszkálná meg....
Miért ne lehetnék itt? Csak az jár egy fórum topicba aki venni akar? Bőven elég ha érdekel a részvény, és a véleményetek. Nem nehéz kiszámolni hogy mi a reális értéke egy cégnek, de látom neked fáj az igazság. Nem sajnálom senkitől a pénzt, félreértés ne essék. De így hogy elkezdtem az itthoni tőzsdével foglalkozni, inkább szánalom amit érzek, mert csak játszótérnek használják sokan, és 2-3000ft-ért kiszúrja a másik szemét. Ennek ellenére érdekelnek a frissen bevezetett részvények, mert ha jó buli akkor beszállok játszós pénzel.
Megakrán Nyrt.
Bevétel: 1.452M Forint
Adózott eredmény: 10,5M Forint
Saját tőke: 798M Forint