Ez igaz, csak lehet nem érdekli Őket ez, vagy mivel azt hiszik tudják hogy működik a piacgazdaság, " DE KÖZBE FOGALMUK SINCS" majd akkor jönnek rá ha behal a tőzsde. De azért a BUX kapitalizáció 10 ezer milliárd forint az elég jó. CSAK a rövidtávú napi heti kereskedők menekültek el már :D Azok nem bírják a mutyit, nem lehet kicsit se tervezni a mutyisztán miatt. A longosok kicsit jobban bíznak még.
Hát ja, majd látjuk. Találtam egy érdekeset viszont. https://www.portfolio.hu/rendezvenyek/eloado/vitkovics-peter/9788A DMKER-t megveszi az opusz lehet.Következtetést rátok bízom. Pénteken azért vitték a nagy pakkokat 4 forinton. Egy kis idézet: :D "a tőzsde nem igazságos, nem szociális intézmény; a bennfentesek és a
tulajok nem a barátaid, a bróker nem mindenttudó, a logika kuka."
Ezt a mondást ha összevetem az éves jelentés számaival melyben majd 3-4 év eredmény égett el egyetlen év alatt azt kell, hogy mondjam: nem tejesen helytálló az a mondás, hogy válságálló a cég.
Törölt felhasználó2021. 04. 09. 15:19
Azért úgy nézem nem véletlen műve, tegnap már látszott. De vannak vevők úgy nézem 100 ezres csomagokra :D
Hát a 8-at nem is mostanra várom, hosszútávú befektetésnek gondolom. Az átsorolás miatt többen tudnak vele kereskedni majd, mert most ez a kategória sok kereskedelmi rendszerben nem elérhető. Én 5 fölé várom az őszre már.
Tévedsz. A nem megvásárolt gépek ára hanem azok az év arányos részére eső tőke+ kamata és amortizációja az ami csökkenti az eredményt de ezek hatása nem jelentős. A probléma ott van hogy majd 20%-al kevesebb árbevételt értek el miközben a költségek szinten maradtak. Ez vélhetően COVID hatás.
Megakrán Nyrt.
Bevétel: 1.452M Forint
Adózott eredmény: 10,5M Forint
Saját tőke: 798M Forint