Ez a bajom nekem is látod. Ott Dmker, egy teljesen korrekt cég ami a jövőben is villanta. 5-6 évre főleg ha a covidnak vége simán 300ft-ot vizionálnék, mert a számok alátámaszthatják simán. Erre mi van? Megveszi ez a szerencsétlen, és akkor most befektetőként gondolkozz hogy mi lesz. Ez azért kinnt nincs így.
350-en vettem, és 400 körül simán ki fogok tudni szállni ha akarok. Nem az a kérdés hogy nyerek e rajta, hanem hogy mennyit. Elemzés után arra jutottam hogy ez egy jó vétel és még egy pici osztalék is van. Erre mit ad isten, a kutyát nem érdekli a valós érték, csak a kicsikkel sakkoznak, 5-6000 ft-okkal kötögetnek. Mivel amerikai piac után kezdtem foglalkozni a BÉT-el, ezért van az, hogy értetlenül állok a dolgok előtt. A kibocsátók szarnak a befektetőkre, semmi infó csak ami nagyon kötelező. Kereskedés alig van, 60-70 forintos részvényeket adnak vennek 100 darabokat. Itt csak és kizárólag azért mennek tőzsdére a cégek, hogy bevonjanak tőkét, aztán örüljenek egymásnak. Mondjuk a kulcssfotnál nincs pengébb. Tőzsdére ment, 95% az övé, és fasza osztalékot fizet. Sima win :D
Lölö jelenleg az 1 milliárd feletti nyereséget termelő cégeket szerzi meg. A fiad lesz vagy abortuszod, elv alapján. Ez még kicsi neki, de ha durrantana valamit akkor a fene se tudja.....
Megakrán Nyrt.
Bevétel: 1.452M Forint
Adózott eredmény: 10,5M Forint
Saját tőke: 798M Forint