Ez nem megy le oda. A 8 nagyon erős támasz.Nem lesz itt szerintem válság, tudatos pánikkeltés az egész. Valakik szeretnének olcsóbban bevásárolni az őszi rally-k előtt. 😀
Sajna ez is gyenge látszik magyar ország bet 10 sem lesz ma Irany melo
Törölt felhasználó2021. 10. 06. 09:43
Ennél sokkal nagyobb cégek vannak és nincsenek a tőzsdén. Én nem is értem,hogy mit keres itt! Vagy is tudom. Ha nem csinál semmit, akkor is megél az emberek butaságán.Egy biztos,hogy próbálkoznak a többi az embereken múlik. Ennyi erővel a sarki cípőbolt is mehet a tőzsdére.: ) Schubert Norbi,nem is értem mért nincs itt?. Én nem tudom egyesek mit látnak ebben a cégben.
megjegyzem az építőipar jövőre szerintem kéziféket húz. ilyenformán ez a tökeemelés meg a vele való terv ilyen: várható ipari szintű esés előtti utolsó pénzkifacsarás szagú. aki ismer a fórumon tudja hogy a legrosszabból indulok ki, és annál max csak jobb lehet :D
a hír jó, csak a hatása nem most jó időben, hanem később.... worst case scenario nálam, hogy a mikulásralliig itt tartják és elkapkodják a népek a hulló kést, aztán utána mehet fel. csak mivel nagy volt a lendülete, én személy szerint előbb vártam azt a tartós 10 forint fölé menést. aztán ettől lehet jön jobb scenario :) béten se lehet soha tudni...
Megakrán Nyrt.
Bevétel: 1.452M Forint
Adózott eredmény: 10,5M Forint
Saját tőke: 798M Forint