egymilliárd forintot a kész nem tesz puszira sehova. kell legyen tervük, lehet nem grállovagok, de biztos nem hülyék. ennyi pénz valamire kell tuti. egyébként éppen ezért kezdtem venni, hogy ha nem robban föl a cég akkor nem maradhat 4 forint az árfolyama :) [nagy guru tuti stratégiával ]
adják-veszik....egyébként van egy döntésed, megérzésed,tartsd magad ahhoz, senkire se hallgass, megy a pánikkeltés, sokan vennének 7-8 forintért, nem véletlenül. Soha senkit nem beszéltem rá én sem a vételre,de van egy fura megérzésem,ami utoljára az econetnél volt,amikor az árfolyam 1 forint volt,szóltam ismerősöknek,csak felesleges 500 ezret- 1 millát tegyetek be,aztán tudjuk 180 forint is lett....sokan meggazdagodtak. Tudom,ez nem a Delta/estmédia/ , tök más sztori,de tapasztalat,hogy soha nem marad egy részvény ára filléres,pár forintos /max csőd közelben/, tehát ha nem is holnap,lehet 1 év,de iszonyatosat lehet vele kaszálni. Mindenki tudja a cég határait, még veszteséges....de itt más is szempont,az emberi pszicho és előbb-utóbb nagyok is rácuppannak,főleg,ha standard lesz. ez nem rábeszélés,csak egy vélemény...
Megakrán Nyrt.
Bevétel: 1.452M Forint
Adózott eredmény: 10,5M Forint
Saját tőke: 798M Forint