Ez a cikk a Net Média Zrt. tulajdona. Minden jog fenntartva.
MBH Bank Nyrt. néven működik majd tovább a 2023 májusában egyesülő MKB Bank Nyrt. és Takarékbank Zrt. - jelentette be a Magyar Bankholding. Mérlegfőösszeg alapján az MBH Bank a második legnagyobb magyarországi bank lesz több mint 10 ezer milliárd forintos mérlegfőösszeggel és mintegy 2,3 millió ügyféllel, piacvezető lesz a vállalati hitelezésben és az agrárfinanszírozásban
mi ez a személyeskedésre és vádaskodás? ez egy nyilvános fórum, ha hülyeséget írsz ne csodálkozz azon, ha rád szólnak, hogy hülyeséget írsz (...és ezen az se változtat, ha én lennék Gyurcsány, a patás ördög...)
Mi van? Te is követsz? Ezt pártfeladatként kaptátok? :) Abból indulok ki, és azzal hasonlítok össze valamit, amivel akarok, semmi közöd hozzá. Nem én írtam magamról, hogy tőzsdeguru vagyok és abból élek, hanem az a zsenike, akinek azt írtam. :) Csak nem vagy valakinek az alteregója Kebab? :)
Ezért mondták, hogy marikanénis okoskodó, a kapitalizáció = összesrészvényára, tehát te a részvényárból következtetsz részvényárra... és még te mondod másokra, hogy kamutőzsdés... (alapfogalmak jelentését se tudod)
Igen, vannak olyan mutatók, amelyekkel számítva több, vannak olyanok, amelyek szerint annyi. Én tartom azt, hogy 5k - 6k között van, és az átlagot véve, figyelemmel a kapitalizációra - személyes véleményemet írtam le az előbb, ami nem sokban különbözik.
Ha a kapitalizációból indulunk ki, akkor az OTP-nek két és félszeres a kapitalizációja, mint az MBH-nak, és ugye az OTP részvényárfolyama 14k. Ennek arányában - az én személyes véleményem szerint - úgy 5,5k körül lehet a reális árfolyam, de - megismételem - ez csak az én személyes véleményem - a kapitalizáció alapján.
....azt minek számolni....az még csak nem is lenne pontos, mivel az összeolvadás utáni adatokat nem ismerjük teljesen....majd a q2-ből....aug 31.-én.Az meg előzetesen belengetve jó lesz......tetszett a cèg reklámja a tv-ben ....így vettem.A honlapja nem valami jó....az opus-é sokkal jobb, igy egyenlőre abban vagyok.
MBH Bank Nyrt
MBH Bank Nyrt. néven működik majd tovább a 2023 májusában egyesülő MKB Bank Nyrt. és Takarékbank Zrt. - jelentette be a Magyar Bankholding. Mérlegfőösszeg alapján az MBH Bank a második legnagyobb magyarországi bank lesz több mint 10 ezer milliárd forintos mérlegfőösszeggel és mintegy 2,3 millió ügyféllel, piacvezető lesz a vállalati hitelezésben és az agrárfinanszírozásban