És akkor mi van, ha nem a diákokról szól? Akkor talán nem hazudtál több napon keresztül, hogy szerinted ugyanannyit ér a kétféle papír, aztán mégis elismerd, hogy nem? Sok lesz ez az orrodnak már, Pinokkió.
Törölt felhasználó2017. 05. 13. 16:29
Előzmény:
törölt hozzászólás
Mire kellett volna reagálnom, olvasásra ajánlottad. Mit lát-e rosszul szerintem? Mi a kérdésed?
Nocsak ki az aki megvádolt, és melyik bíróságon? Mondtam állok elébe!
Törölt felhasználó2017. 05. 13. 16:27
Előzmény:
törölt hozzászólás
De, olvastad tölem is, és olvastad a linkelt cikkben is, söt, idézted is ide. Pinokkió."Ez az a rész ami módosítva lesz." ezt egyelöre csak te állítod, ami tekintettel arra, hogy most már gyakorlatilag folyamatosan hazudozol, elég értéktelen és megbízhatatlan forrás.
De megmagyaráztam. Te pedig elismerted, hogy hátrány.Öszintén szólva, ez már a sokadik pofátlan hazugságod, unalmas már.A feltett kérdésre pedig nem válaszoltál, Pinokkió.
Leírom mégegyszer: USAban senki nem fogadja el a CEUs diplomát, csak abban az esetben, ha van mellette egy USA diploma is! Aki Soros papánál végez azt csak a politikai szervezeteinél veszik ajánlónak, a politikait és nem a gazdaságit!
Nézz utána a kormányszóvivő diplomájának! Nem a CEUn szerzettel dicsekedik! Ti sem azért dicséritek, mert ott végzett! Simán lejáratjátok a CEUs diplomáját! Nem kell ide a magyarázat, tiszta ez mint a forrásvíz.
Magyarország-Európa-Világ hírek