Vízió meg sehol. Foglaljuk el Brüsszelt, ne engedjük, hogy gyermekeinken nemátalakító műtéteket végezzenek és építsünk sok akku gyárat, mégha szennyezzük is a természetet, ez van vízió gyanánt vagy helyett.
Amit elvesztett azt sztem bőven pótolta új barátnövel, új programokkal. Sőt rengeteg motívációra és támogatóra talált. Ennél nagyobb karriert a NER-nél se futott volna be. Igaz még csak az út elején tart, de jó irányban és tempoban halad.
rogánnak beletörött a bicskája mp-be. a magánáleti gyalázkodás nem jött be, most váltanak, hátha a hívek most is összefssák magukat attól a hazugságtól, hogy mzp helyet most Magyar Péter vinné háborúba az országot.
Én meg arról szólnék, hogy Orbán utóbbi évekbeli beszédeiben sok a közhely, sok az összevisszaság és még több a hazugság. Ha meg nem izgul a beszédei közben, az nemcsak azért van, mert nagy a rutinja, hanem azért is, mert a gyűlésein a hívő sereg bármilyen közhelyet, logikai összevisszaságot és hazugságot szájtáva hallgat, elfogad és éljenez. Na én meg így látom.
Csak hirtelenjében: - csatlakozás az Európai Ügyészséghez - közétkeztetés megreformálása - poroszos köznevelés helyett modern oktatási módszerek, több autonómia a tanároknak - fideszes potentátok leváltása azon intézmények éléről, amelyeknek függetlenül kellene működnie - közalaptványok felülvizsgálata - kormányzat kommunikációs kiadásainak durva visszanyesése stb.
..jaj ne gyere már ilyen 8 általános iskolai végzettségű közhellyel. Kit érdekel MP nemi élete? Úgy látom, hogy TE nem tudsz ezen túllépni, tehát itt áll meg szinvonalad. További kellemes Blikk olvasást!
Én komolyan nem értem, hogy ép elméjű, jó szándékú ember hogy szimpatizálhat a fidesszel. Nyíltan visszaél a hatalommal és a joggal, tényszerűem hazudozik, folyamatosan más magyarokat mocskol, rágalmaz közpénzből, a jogi konstrukciókkal kijátsza magához a közvagyont, eközben teljesen leamortizálja a közszolgáltatásokat, elszigeteli az országot a termékszetes szövetségesektől.
sok a közhely? akkor hallgasd a fasiszta szónoklatokat rubeltől, aki adott időközönként cserélgeti az ellenésgeket, aki ellen éppen pofázással harcol. ez a pofázós harc elégít ki téged?
250000???? Június 9én ha nem lesz ennyi, akkor vége. Ha több lesz, akár 1 millió, akkor iis vége. Mert ez esetben a momentum kuka, Klárika talán 2 fővel jut ki 5 helyett, és a Feri kurva dühös lesz . 2 év alatt a dobrev hálózat ki fogja csinálni az mpt.
remélem arról van tudomásod, hogy mp vált el jucitól, tehát juci vesztette el mp-t, a gyerekeit nem vesztette el, közösen nevelik őket, munkahelyét meg most teremti meg magának.
Orbán ennél sokkal nagypbb közhelyeket és ráadásul hazugságokat szokott mondani. A sok közheéy között nem hallottad meg (meghallottad, de egyik füleden be, másikon ki) a konkrétumokat. Mr sokkat jobban látható, mit csinálna, mint a fidesz esetében bármikor 2010 óta.
Magyar Péter már a pártalapításon dolgozik (TISZA)