Értem, hogy az a véleményed, hogy hasonlítanak, és tiszteletben tartom a véleményed. Részemről az mszmp kirabolta a nagyszüleimet, a rabolt vagyon egy részét odaadta a kollaboránsainak. Az mszp-s itt a mi környékünkön lelövette a két munkavállalót (ez nem 1950-ben volt, hanem 2009-ben, az egyikük könyörgését a zsebében lévő diktafon rögzítette). Megértem, ha valaki a hasonlóságot látja a fidesszel, jómagam meg a különbséget. De mindegy, remélem MP kinövi magát és nem kell se OV-re sem GyF és tsaira szavaznia többé senkinek azért, mert nincs alternatíva :-)
az egyik oldal szerint MP-t Orbán - Rogán hozta létre, a másik szerint egykutya az ellenzékkel. Ha ez változna, akkor kezdj el gyanakodni, addig a helytartótanács és láthatóan a helyzettel elégedett ellenzéke nyugodtan sápadozzon és reszketni méltóztasson.
lehet .de mások meg azt mondták -amerika puccsolja orbán -még mások meg putyin puccsolja orbánt mert elárulta,de most komolyan valaki tudja mi történik itt? háttérhatalom kavarja a szart.csak?kérdezem én szijjárto miért is találkozott egyik rocsilddal? szoval?itt is majdant akarnak? én szerintem ne dőljűnk be senkinek-mert egy polgárháborúban mindenki rosszul jár-.?
14 éve nem szavaztam, de most rá fogok. na ilyen faló az MP, megugatta 20 milla volt kb a rendezvény, voltak önkéntesek, saját zseb, meg kapott felajanlasokat. ezek a tulkombinálások már az agyam lefárasszák amit müvelnek egyesek.
Magyar, Orbán trójai falova. Nekem gyanús, hogy alig 3 hét alatt ilyen támogatást kapott, színpad, hangosítás, biztosítás, ezeket nem saját zsebből fizette. Heteken belül a DK is neki fog esni. Fidesz szavazók nem támogatják, mihasznák sem, aki apolitikus az továbbra sem fog szavazni, ellenzéki erőktők tud sokakat elhozni. Sok törpepárt sírját ásta meg. Karácsony párbeszédje például vége. MSZP vége. Momentum 5% határa, DK 10 se, Vona kuka .
Nagyon jó volt, zeneválasztás, műsor, beszéd, támogatók. MP-t a normál társalgási beszéde alapján nem tartottam eddig (sem) túl erős szónoknak; jobban sikerült, mint ahogy vártam. A tömeg kedvelte, ez a lényeg. Van annak egy bája mikor egy ilyen tüntin a tömeg énekli az István a király-t :-)
Hát, nem akarok számháborúzni, de a potrohos a buszoztatással is szvsz alulmaradt létszámban Magyarhoz képest. Valami elindult. Ha annyit elér, hogy a pedofidesznek nem lesz soha többet 2/3-a, akkor már megérte.
Magyar Péter már a pártalapításon dolgozik (TISZA)