"Azt is megtudtuk 342.23on az összes pénzünket át kellett volna váltani." --- Biztos vagyok benne, hogy a magyar állampapírt ócsárlók túlnyomó többsége pont ott váltott...
"Ha egy kicsit tovább gyengül még a forint,csúfos vereséget fog idén elszenvedni a verhetetlen pmáp,egy faék egyszerűségű alternatívától is." --- Látod Boby, kár volt PMÁP-ot tartanod, pedig te előre megmondtad.
tetszik amikor Ibizától tudtok csak lopni kifejezést gondolatsor.. Szóval ha már zsebguru... mondtam neked/nektek akkor a dollár olcsóért van 350 körül. lapátoltam is bőven.
nem tűnt fel mert nem lógtál ki a sorból. Csak eszembe jutott itt egy pár emberről meg a fél ország éhezik szövegedről. Szoktam látni egy csövest néha adok neki valamennyit. Mindig elkezdi: Most jött Salgótarjánból ott már fosztogatnak fellázadtak az emberek, alig tudott elmenekülni... csak mondja mondja.. Mondom neki tavaly is ezt mondta meg tavasszam meg egy hete is. Igen? és néz. Egy régebbi is van. Az mindig bement a boltokba, simogatta a gégéjét és azt hajtogatta "miért van ez így? Miért kell ennek így történnie?" Szóval sokaknál beakad a tű.
Látom ma is minden jobb az Állampapírnál téma van. Holnap is az lesz, előre tudom :) Ez különben már egyre viccesebb.. Már annyira le vagyunk alazva, mélybe ásva, hogy ennél mélyebbre nem tudom,hogy lehet.. De majd azt is megtudjuk. Azt is megtudtuk 342.23on az összes pénzünket át kellett volna váltani
Ha én is írhatok fel,akkor felírnám, hogy a az usdhuf 52 hetes rangéja 342,23-386,52 az investing szerint. Ez mintegy 12,94%-os emelkedésnek felel meg, amihez a zsebguruk által ajánlott dollár pénzpiaci alap, hozott még 5,8%-ot. Ez összesen 18,74%.....eddig. Ha egy kicsit tovább gyengül még a forint,csúfos vereséget fog idén elszenvedni a verhetetlen pmáp,egy faék egyszerűségű alternatívától is. A dollár pénzpiaci alap kockázata gyakorlatilag 0 volt, mintahogy annak esélye is, hogy orbánék renberakják az ország szénáját.
na kérem akkor a zsákutcák lehet választani: nem emel kamatot, árfolyam min 430-450., gazdaság még mehet ettől szépen. gdp frankó, a fél ország még éhezik. aztán 3. 2. kamatot emel, nem 0,25, hanem erőset, gazd nem lesz erős, a nép éhezik. 3. nem emel kamatot, import infla, gazdaság mehet, nép éhezik. nem a kisember szívja meg a népnemzeti hazárdírozást.
Magyar Állampapír tulajok