Photo szerintem zseniális, bármikor hatalmas pluszban ki tudna lépni még kicsikből is, nem is kevés pénzzel, milliókkal én nem vagyok ilyen jó helyzetben, de mindig próbálok cselekedni mert nekem muszáj
szerintem nem szürreális a topik, veszünk, amit lehet, adunk, amit lehet a beszorulás meg létezik , nálunk is néha gyorsabban kijövünk beszorulásokból is, ezeket hívom meglepetésnek:)
régebben egy figyelmeztető jel volt, ha a nasdaq nagyon elkezdett esni de ezek a coinok ide is bezavartak a dow industrial nem néz ki rosszul nagyon felemás a helyzet szerintem
Ez a topik kulonben szurrealis picit. Leszakadtak a kis papirok, negyedeltek, otodoltek. Kb 2018ota esnek Meszaros papirok. Szakad a kripto piac. Bux esett 1-2ho alatt 7ezer pontot, hati attettel 70.000pontot. OTP-MOL Tlong certik egtek el. Olaj negativ arfolyamot futott 2020ban, Bux esett 35%ot kb 2020ban. Itt meg minden egyes nap nyero. Mindig minden nap. Eszmeletlenek a csajok. Valamit mi csinalunk rosszul Elkepeszto ez!! En ezert gratulalok mindig. Barmilyen szakadas, otodoles, covid vesz, fel ev alatt felezes van, itt mindig napi 10-100.000-1millio nyerok. Ez a profizmus!
Itthon lehet egy pozitiv hatas. Az SZJA penzekben bizhatnak a brokerek, hogy valami befektetesre kerul. Alapokba is mehet penz belole, akik reszvenyvasarlasra kolthetik. Inflaciot is be kell hozni valamivel, azt is reszveny hozammal lehet legyozni. Erdogan meghuzta a torok lirat egy hete kb, azota huf is belehuzott. 10Ft erosodes euroval szemben. Megtalaltak a keleti devizakat, ez egy kicsit keleti piacok fele terelik a figyelmet. Sok otletem van a piacokat, piacunkat tekintve. Terveim is lennenek, de nagyobb a szabadsag vagyam, nincs kedvem magam lekotni a piacokon, es a tozsde ala rendelni magam. Jol hozott a tavalyi ev a diverzifikalt toke megosztassal. Ebbol tozsde hozta a legkevesebbet most, de toket is huszadara csokkentettem ott. Probalok atalakitani es reformalni magamban dolgokat. Elso mindig a szabadsagom, es a csaladom. Ezekhez van alakitva utana a tobbi
Inkabb azt mondanam, amit eddig is. A chartot kell kovetni, azon minden rajta van! Jobb mint a funda. Funda hosszutavon befektetesre okot adhat, a TA rovid tavon jo iranymutato
Varni varok, de nem celoztam erre a mondandommal. Bux lathatoan felul teljesitett a heten, kis papirok is. Napos bollinger szalag kozepet felvittek, igy a kinti borulas ellenere is pozitiv itthon a kep. Hataridoben nekem van nemi kockazat a nyugati eses es pozitiv Bux ellentetben. Majd probalom kezelni, de Ti jobb helyzetben vagytok most, mint kis papiros traderek. Roviden, esest varnek, de felfele megyunk, amit elfogadok
na jó akkor egy papírról már tudjuk, hogy 540-et ér ezt már régebben is olvastam róla akkor hód leszek én is, és elkezdem komolyabban venni az appeninnt "sok hód gátőrt győz " --jelige
Photo, egy beírás az appeninnből: Tibi0002
ma, 15:08
Előzmény:
signal2
Az egy részvényre jutó nettó vagyon több,
mint duplája a mostani árfolyamnak...ha így közelítem meg, ez a papír
sokkal többet ér. Most már más a piaci környezet, mint 10 éve, de akkor a
Danubiussal elég jól működött. :)
Csak a piac tudja. Ha a cég papír szerinti értékét (eszközök, pénzállomány stb minusz a kötelezettségek) tükrözné teljesen az árfolyam, akkor nem is változna napról napra az árfolyam. Meg akkor mi van az alulértékelt papírokkal pl Opus, Appennin, meg a sok kicsivel pl. Futur, Ehep, Nord ahol meg sokkal magasabb a kapitalizáció, mint a tényleges érték?
leves