Könyvben volt egy 25.000-s legjobb eladó 235-n reggel és 2-3 percen belül megvették ilyen 3-5 ezrével. 9:03-or már nem volt sehol. Sejteni lehetett, hogy menni fog. Látszott a kötéseknél meg a Bif könyvben is. (Gondolom totoro ugyanezt látta)
mostanában reggel hallgatom az info rádió 3 perces előrejelzését, hogy mi várható a tőzsdén reggel 8.15 után szokták beadni ha portfolios elemzőt kérdeznek, elmondja, milyen adat várható, mi volt érdekes előző nap ha mkb-s vagy ertstés elemzőt kérdeznek, azok ennyit mondanak: hát... ló ... tó ... hó.... ühüm
Na holnapra bepötyögem vételeket és eladásokat. Kíváncsi leszek holnap este, hogy mi fog teljesülni. Nem szeretek vakon kereskedni, de most szerintem holnap izgalmas dolgok lesznek.
de, az lehet, mert különben nem értem a DT-eladást, de így igen bár volt olyan is, hogy két hónappal később adtam azt a részt és nevetgéltem, hogy DT jó hosszú DT
A DT, az csak napon belül van. Szerintem ugyanazt a rv-t aznap vettél is, nemcsak eladtál. Gondolom így lehetett, ha nem, akkor halvány fogalmam sincs, hogy miért lett DT.
Nem vagyok én sem nagypályás, de már sokszor előfordult, hogy nem volt szabad pénzem és valamit gyorsan el kellett adni, mert valami mást gyorsan akartam venni és akkor már adtam épp az olyan egy helyben totyogós valamit szinte nulla haszonnal, csakhogy felszabaduljon a pénzem. Ilyenkor van az, hogy nagyobb a jutalék, mint a haszon.
egyébként azt sem értem, hogy én mindig normál vételre és normál eladásra nyomok, és ha mit tudom én 5 nappal később megy el az eladásom egy része, akkor mindig úgy, mint DTeladás de sosem nyomok DT-re
Ahhoz nem kell sok nyereségnek lenni, hogy sok broki díjat fizessél. Például, ha valamit egy nap veszel és eladsz 100x és van rajta 3000 Ft árfolyamnyereség, amiből 2000 a brokidíj, a napod még akkor is tök jó, mert kerestél 100 ezret és fizettél 200 ezer kötési díjat.
Mással gazdagodnak ők, nem a 03-as jutalékkal. Annál sokkal sumákabbak. Az összes szemétségben, ami most van a BÉT-en az kőkeményen az ő tevékenységük. Az erste a legszemetebb brókercég.
Na az a halálom, meg a vacak webes felületek. Nem is értem azokat akik ott tudnak kereskedni, nem is lehet gyorsan reagálni, Randival szemben óriási versenyhátrányban vannak, én hússzor megveszem, amíg a webes felületeken fel se tűnik nekik, hogy valami akciós áron van. Ma pl. reggel láttam, hogy elkezdik bontani a BIF 235-ös dugót gyors vettem hatezepárszáz db-ot, de alig volt időm, venni akartam még, de csak ennyit kaptam, mert már más is lecsapott rá. A webes felületen esélytelen lett volna.
ki is ájultam, hogy mi a franc, 90 ezer jutalék mert nálam mondjuk ----- hasamra csapok---- a mai jutalék 8000 forint lenne és70000 az enyém / ami majd adózik még, de az nem érdekes most/
Egyet értek veled totoro. Nekem is fontos, hogy kevés legyen a jutalék és stabil legyen a rendszer. Nekem most az ersténél nincs előfizetésem az ársávokra, mivel a randomban van 20-as könyvem, 2 helyen meg teljesen felesleges. Régebben az ersténél a randi-ban kereskedtem, most már csak a sima NetBrókeren. A randi az valamivel jobb volt, ott legalább nem kellett állandóan belépegetni.
leves