Szia! Adtam Richtert, de vissza is vettem. Közben vettem 4ig-t, azt is eladtam. A Megakranból alig tudtam kiszabadulni. A végét már adtam bukóban. 395 k-t adtam. Az elején nyereséggel. Összességében 22 k. nyereség lett rajta, úgyhogy nem buktam. Sajnos 29 k megmaradt, azt nem vettem észre, hogy még megvan. Vettem még 6 k DM-et is, azt nem adtam egy darabot sem. A DM-ben ma is nagy volt a forgalom, szerintem abban hamarosan lesz valami. Az opus is elkezdett mozgolódni.
de igazából már kezdek a richterre átsúlyozni, ma 8600-on és 8635-ön vettem már fogom bírni 8400-ig is a vételeket otp-sanyi ma 1,5% pluszban zárt, megnézem, hova akarják barmolni a richtert
nagyon úgy néz ki, a büfik rátaláltak a megakranra, és 10 helyett már egyeseknek a 12 csilloghat fogalmam sincs, mi lesz ebből, de azért pár 10K-val próbálkozom én is
tényleg jól kifogytam, ezt mondom mindig neked, hogy sokkal kitartóbb vagy pedig 80K-m volt belőle 54-es átlaggal de: mindig van, hogy elengedek valamit szép küzdelem volt eddig, még 15K-val benne vagyok
leves