ja, és eldöntöttem, hogy nem maradok bent a deltában napon túlra, ha tudok adni értelmes nyereséggel mert honnan tudjam, hogy nem újabb shortot készítenek elő a vicces fiúk ? ráadásul nem tudok figyelni egész nap
tegnapi 70-es vétel eladva 79-en, nekem ez így is tökéletes volt pár perc alatt 9 forint/ rv seperc alatt ezer éve nem csináltam rántott padlizsánt, az érdekessége az volt, hogy a tojáshoz ugyanannyi joghurtot is kevertem, szóval liszt, joghurtos sós tojás és utána zsemlemorzsa, ugyanolyan finom lágy lett a bundája, mint a "karácsonyi rántott hús"-nak petrezselymes krumplival nagyon finom és egyszerű kaja édesség kakaós-kókuszos keksztekercs lett, az is hamar elkészül, csak várni kellett , hogy a fóliában kicsit megdermedjen és szeletelhetővé váljon
nem érzem, hogy életveszélyes lenne megnyilvánulni a delta miatt, de azt éreztem , hogy 78-as vételből 86-on kimenekülni jó volt. ma már "rövidre zárás" volt 70-nél, nemhogy több forintot emelkedett volna, hanem semmit. le fogják küldeni, de nem tudom, meddig 70 után 67? 61? most nehéz eltalálni
Egyetértek! Még annyit írnék, hogy az ilyesmi papírok topikjába megnyilvánulni mozgás idején életveszélyes. Bármit írsz, valamelyik tábor a legkülönfélébb marhaságokkal betámad! Hol voltál eddig, nincs is papírod, azért beszélsz, mert eladtad savanyú a szőlő, rosszindulatú vagy, egész más topikban is miket írtál valamikor, olcsón akarsz venni és még a legváltozatosabb marhaságok. Szóval jobb csendesen olvasgatni és kerülni a vélemény nyilvánítást!
szia old, tényleg azt írtam, hogy ha 38-as vételem lenne, már rég eladtam volna 100 közelében a mai 70 "fényében" nem is tűnik rossz ötletnek , ugye? ma a 70-es vétel nem tűnt rossznak, de ha holnap 62 lesz, az már beszorulást eredményez eső-kelő kispapírok jelige ...
Nem azt írta, hogy adják el, hanem azt, hogy Ő már eladta volna, ha lett volna neki 38-ért vett papírja - amikor a napokban 100 közelében azt meg lehetett tenni.
a bátor napizóknak azt üzenem , érdemes , nagy a forgalma, a 38-as tartók helyében már eladtam volna 100 közelében, a beszorultaknak magasabbról az üzenet: talán megéri nem ugrálni, de ebben egyáltalán nem vagyok biztos ...
ma a sült husi mellé sok sült tepsis zöldséget tálaltam és két mártogatós szószt, fokhagymás- tejfölös- petrezselymes az egyik és a másik sült paradicsomos-oregános alapú, benne darált magvak /főleg fenyőmag/ és zöldspárga sütve baconbe tekerve gyereknapra marshmellow-t pirítottunk, nagyon fincsi csemege az is :)
delta: szerintem szagot fogtak a shortosok, nem lesz gyors 100 fölötti árfolyam pénteken már világosan látszott --- csütörtökön is a 83-as lerántással, hogy két erő van : egy részről hatalmas shortok , másrészről néhány forintos felhúzás, amikor vesznek , de alapvetően lefelé tart az árfolyam már 100-tól ezt egyébként érdemes kihasználni persze nem mindegy, honnan lépsz be vételre a 78-at nehéz volt kivárni pénteken, de történt, sőt, 77-re is adtak a 89-et nem volt türelmem kivárni, szerintem a 86 is kis csoda volt lefelé tart , így kell belépni vételre vicc: ha egy nap úgy döntenének, hogy piacin vesznek 3 milliót, az felzavarná az árfolyamot 120-ig de nem fogják meglépni
még mindig azt gondolom, a legérdekesebb kispapír most a bét-en a delta az összes többi esik-kel-esik, rángatnak ide-oda foshokat, a delta az, amiben van ráció miért? mert rengeteg eredmény beleépült, aminek eddig látszata sem volt szerintem figyeld tovább a mol-od mellett a deltát is:)
most úgy gondolom, a majomeladóktól kell elszedni az eladásaikat 78 van kijelölve egyelőre a shortosoknál, réstöltés címen, szerintem holnap megnézzük . ezer éve nem volt mol-om:)
delta ma így nézett ki nálam:tegnapi 85-ös visszavétel eladva 98-on --- persze, 13forint/rv /tegnap jobb volt, a keddi 69-es vétellel 89-ig 20 forint/rv sikerült / aztán lofoval visszavéve 85-ön, persze, megint megkaptam , 82-ig barmolták le ---aztán ez kiküldve 93-on, újabb 8 forint / rv nyereség szerintem holnap visszakapom 85 alatt ha nem, egy ideig nem lesz deltám
igen, kevés, és megnyílt a shortosok paradicsoma ma reggel 09:05:15-kor már nem volt deltám, 98-on eladtam úgy adtam el, hogy ha átviszi a 100-at, visszaveszem, inkább magasabban aztán néztem, és már 11kor beírtam, nem kerek valami , tömés van sokan gondolták, a 94-es réstöltés miatt nem megy aztán megjött a 94 és ahogy vártam, jött a lebarmolás 13:33:04-kor visszavettem a 85-ös vételem 85-ön 15:18:05-kor kiment 93-on az a baj, hogy ez a napi 300K vétel most nem segít , mert a shortosok hatalmas szagot fogtak valószínű lesz egy olyan nap, amikor meglepetésképpen nagyon sokat vesznek, de azt nem tudjuk, mikor és hol tehát elintézték a papírt egyelőre de szép volt a futam benne 2 kis foshból ki tudtam jönni, még nem végleg, de sokkal akko-ban sikerült a 254-es vételem 270 fölött eladni, az is egy öröm
leves