írok egy kicsit a dunahouse-ról már régóta figyelem, az utóbbi időben együtt mozog a telekommal, ma volt az első nap, hogy megelőzte szerintem nem véletlenül mindkét papír jó, de a DH-nál nem állnak forintonként 20-25 ezres eladók, /nem is tudnának, mert 2 forint a lépésköz/, a sokkal nagyobb osztalék miatt várható volt, hogy előzni fogja a telekomot ahogy gondolom, osztalékig elmehet a DH 1200-1400 közé de csak gondolom, majd meglátjuk, meglesz-e
brutális csokitorta a kicsi nézte ki kép alapján könnyű, gyors és halálos:) annyit változtattam, hogy a tetejére nem tejszínhab került, hanem mézben forgatott magnélküli szőlőszemek és áfonya https://www.nosalty.hu/recept/brutalis-csokitorta
sült rakott csirkemell hallo, hallo, nem kell lekövetni a receptet, a csirkemájat nem sütjük agyon, még a szalonna sem védi meg a túlsütéstől és kiszáradástól tehát a csirkemell szeletek, mustáros-mézesen, rá a szalonna, rá a sajt, és a csirkemáj csak pár perc sütés külön , végén hozzátéve a tálhoz, petrezselymes krumplival paradicsomsaláta illik hozzá fűszeresen, kevés fokhagymával, borssal , petrezselyemmel és szójaszósszal https://www.nosalty.hu/recept/sult-rakott-csirkemell
appeninn 36 forint/rv és dunahouse 30 forint / rv összejött megint belenyúltam hosszú idő után az akko-ba 254-en múlt héten, kár volt bár... cig is szerencsétlenkedett rengeteget 280 körül, most már kezd helyére kerülni megajánlom a bizalmat az akko-nak, nem baj, ha egy év múlva lesz 300 fölött:) mert annyi nincs, hogy fájjon, ha nem megy sehova
elfelejtettem kellemes ünnepeket kívánni mindenkinek mai érdekesség, kizárólag női dolog, kipróbáltam ezt a receptet, nagyon finom különösen finom sonkával https://www.nosalty.hu/recept/olivas-turokrem
Ha nem vették észre óriási szakmai hiba, ha észrevették akkor meg legalább zsarolható volt.. Meglehetett " kérni " bizonyos dolgokra akár .. pl egy pedofilt kiengedni? ... 😂
ja, és még egy kérdés: IGAZSÁGÜGYMINISZTERNEK lehet kinevezni olyan embert, akit nem világítottak át? vagy ha átvilágították, nem vették észre, hogy a férje 16 éve abuzálja? vagy ha észrevették, gondolták, ez lószar?
Ez sajnos bizonyos szempontból nem ilyen egyszerű... Varga Judit politikai és rajta keresztül mindkettejük egzisztenciájának végét jelenthette volna könnyen.. Más szerveknél sem mindig tud a nő segítséget kérni mert az a válaszuk : nem kell egy zűrös magánéletű munkatárs.. azt repül...v mit vmiért..
noname nők gyakran fordulnak a rendőrséghez, miután a férjük szétverik ez az IGAZSÁGÜGYMINISZTER miért nem kért segítséget a főnökétől, hogy 16 éve bántalmazza a férje? miért nem mondta el, hogy késsel a kezében flangál a házban? miért nem mondta el, mint IGAZSÁGÜGYMINISZTER a saját miniszterelnökének, hogy fenyegetve érzi magát? . miért is mondatták le? újabb bili borult súlyos bili, falazás nyomorult bűnösöknek a stylist jó munkát végzett a riport előtt: farmergatya, fekete pulóver, semmi smink, semmi ékszer, a tanácsadója is jó munkát végzett, hadonássz a kis csontos kezeiddel, hogy zavarodottnak és kiszolgáltatottnak tűnjél, gondolom, ez volt a tanács az a baj, hogy ez a nő folyékonyan hazudik ez a véleményem
Arra lennék kíváncsi, ha ugyanezt egy noname nő mondaná, akkor mi lenne a reakciód. Gondolom menne a jaj szegénybántalmazottkiszolgáltatottelnyomottnő. Pláne, ha annyi még tudható lenne, hogy a férje valami fideszes káder, vagy képviselő.
"ember, templomból jövök, nem foglalkozom helikopteres szarvasokkal, kaleta gáborokkal, esőcsatornán mászó kábítószeres fazonnal, vak kutyán áteső nőkkel, egyáltalán a nők főzzenek, szüljenek, aztán ennyi, mondta az apám is , mielőtt pofánvágott elég sokszor gyerekkoromban megtanultam a kormányzás művészetét rendíthetetlen lekenyerezés, aztán rendíthetetlen támogatás , totálfüggőség kialakítása, alamizsna bőven adakozása a szolgáknak, kapjanak millós-milliárdos morzsákat, aztán pofa be, amit meg elküldtek a szegények nekünk a parlamentbe egy tábla csokit, bezabáltuk a szarvasos helikopteressel röhögve na, így kell kormányozni életem ez, és nem adom fel, amíg a szervezetem azt nem mondja, hogy dagadék, állj le meg fogok halni, mint mindenki, de az életem totalitárius lett és élvezem dagadt vagyok, most már nem testben, hanem fejben is, de hatalmam van és a hatalom édes, mint a méz nekem csepeg mindenki bekaphatja
leves