toka uraságnak üzenem, kapja ki az 50K darabot 53-ról a 70 forint reményében :) vagy 60 forint reményében , az is sokat hozhat de nem szeretném a csalánt veretni más ... tokájával , csak ötletelek jobb híján, mivel én nem tudok 58K darabot kikapni
és még sok is leszek ma láttam először egy összefoglalót , mi folyik gáza-izrael közt nők, csecsemők megölése, gyerekek elrablása, öldöklés mindkét fél részéről, mindkét fél állatba megy le az elvakult gyűlölettől , a bosszúvágytól spárta, ha még állna sokat tanulhatna ezektől borzalom
Ha lenyomják 800 alá, esetleg még be is gyorsulna az esés, akkor elgondolkodnék: dobni veszteséggel, vagy ha akkor jól áll az OTP, egy részét becserélni 4igre! Egyik se igazán szimpi, de még nem tartunk ott.
Megpihenni látszik a tkom, de ezzel párhuzamosan sajnos a 4ig is ereszt le. Kezdek elbizonytalanodni, de mivel nem jelentős tétel a nagy egészben, ezért még türelmes vagyok
stayerke, neked sikerült ma valami? ma egész nap tudtam figyelni, ritka mostanában, azt hittem, tényleg elér az épduferr 60-ig, de nem mindig jön az "ördög maga" :)
stayerke, neked sikerült ma valami? ma egész nap tudtam figyelni, ritka mostanában, azt hittem, tényleg elér az épduferr 60-ig, de nem mindig jön az "ördög maga" :)
leves