700-as reménnyel hosszú távra tkom? vagy rövidebb távra 60-as célárral épduferr? de nem akarok tanácsot adni, csak kóbor ötletek ezek, az épduferrben nagyon is érintve vagyok :)
alapjában a bluekon kivüli rv-ket csak egzotikumnak nevezem, de néha elcsábulok, korábban a forájdzsiban 3 köröm is volt. Most meg volt még egy kirándulásom az opuszkában hogy beindult a vétele vettem 300 alatt gyorsan beállitottam egy 360-s eladást kész volt done, és azóta nem is foglalkozok vele.
gebére tettem 430-as eladás után 390-en, és akkor jött a feketeleves 250-ig opusban de még , bár látom, egyre gebébb, kicsi reményt még látok a 400 fölötti eladásra nem sokat
igen a kereskedési mentalitásod, ahogy írtad a magasan vásároltat nem adod el, csak ami nyerőre fordult. Ez működő, de extra kockázatos dolog az ember tőkéje ellen hosszabb távon. Rossz periódusban rossz lovakra tesz az ember egyre többet és aztán azt látja az összes lóvéját a gebékre tette és várhatja, hogy végre valamelyik megtáltosodik. Viszont itt vagyunk a tőzsdén 10 éves nagyságrendben és aktívan nem szemlélődőként és ezt nagyon kevesen mondhatják el.
leves