OTP lehet lefordul kicsit? = z14095. Opus z394!!! Nem találok szavakat. MOL z2708, meglepő, de nem bánom, hogy eladtam, ebben tuti nincs sok felfelé. 4ig z807, stabil, türelem kell hozzá, fél szemmel figyelni fogom. Tényleg Éva, DMben még jelen vagy?
Jelenleg csak OTP van, az se sok, nem látom a folytatást, illetve kevesebb teret látok felfelé, mint lefelé, úgyhogy maradok kpben! Opus nagyon fáj, de gyáva voltam, vagy szűklátókörű. Idén nagyon szépen fejlődött a számlám, de kB ugyanott vagyok, mintha nem ugráltam volna... papírforma.
Adtam egy kevés otpt 14195nél, 4iget próbálom 810nél, opus eladva 367ért, bár nem értem magam, hiszen úgyis "felbennfenteskedik" 400 fölé ha van ilyen szó egyáltalán!? Molt nagyon halottnak érzem, nem látom sok értelmét ülni benne.
nálunk a cukkini a "galád" én imádom, mert sajttal, fűszerekkel, bármivel meg lehet bolondítani, a gyerekek meg fanyalognak rá :) cukkinis tészta receptje: kicsi vajon megfuttattunk apróra vágott szalonnát, rá a reszelt cukkini, só, bors, fokhagyma, és 3 perc sütés, és már lehet lapátolni a spagettire:)
stayerke, ezt nézd meg:) holnapra ezt terveztem :https://www.nosalty.hu/recept/sutoben-sult-sajtos-padlizsan most nagyon érik a kertben a koktélparadicsom, ma 38 darabot szüreteltünk:)
kihagytam a 300-as vételt, most kuksolok és kussolok van egy két rv, ahonnan ki tudnék dobbantani miatta, de egyelőre nem teszem csak ha tényleg 320 felé megy lefelé "csúcson belevenni " nem jó érzés ez a mai csúcsnak számít
Szerintem nem fog, olyan óriási mennyiséget vettek 360 körül, felett, hogy inkább az oldalazás/emelkedés valószínűbb. OTP 14k felett zárt, erős. 4ig 800 felett zárt, erős. MOL 2652, gyenge.
na jó, most megyek, majd este meglátom, mi lett az opussal minden szabad pénzem beköltöttem, a kocka elvetődött:) stayerke, 850-es 4ig-t kívánok neked mára:)
leves