sem vételem, sem eladásom nem teljesült opusban ha az lett volna, amire hétvégén gondoltam, ma 350 fölött kellett volna kóborolnia, de nem az lett, tehát nem volt jó a gondolatom akko viszont szépet húzott ma:)
Hát nem teljesült a 302es vétel, de holnap kicsit több időm lesz, lehet hogy már 305-310 között is vennék. Ekkora forgalom mellett ennek a sztorinak még nincs vége, úgyhogy szeretnék még keresni vele! Éva nálad volt akció?
még a hétfőre szükségem lesz, hogy meglássuk, mi történik ezért azt ajánlom, hogy tegyél be vételeket --- 302, 285, 251 és tegyél be nyugodtan eladást 390-re, ha nem lesz időd a héten nézni a napközbeni történéseket szerintem meg fogod köszönni a férjednek, hogy bíztatott, vegyél bele mindenképp felfelét várok, de megbeszéltük pénteken, hogy ellenkező "sportfogadásokat" is érdemes betenni
Esküvő letudva a terv szerint! Opusra milyen megfejtésre gondolsz? Szerintem gyűjtik a nagyok, ha lehet olcsóbban, mint drágábban! Ha odaadják 300hoz közel is, miért nyomják fel idő előtt 400 fölé?
Én többnyire nem vadászok osztalékra, ezért nem tudom, de mindig az adott évben határoznak az időpontról és a mértékéről, szóval szerintem előre lehetetlen sorrendet mondani. Talán ha visszakeresed az előző éveket, de ott meg lesznek kimaradás évek, szóval én passzolok .
Sziasztok! Szeretnék kérdezni tőleltek, hogy általában milyen sorrendben szokták az osztalékot adni a cégek? Pl telekom , otp stb.lehet butaságot kérdeztem csak szeretném tudni , hogy jövőre kb milyen sorrendre tippeltek!
és eszembe jut egy mese : a szegény szabólegény és az ördög a hosszú cérnájával:) kívánom, hogy a mókusőrs rohangáljon ki-be az ablakon a hosszú cérnájukkal
szeretném adni a mai vételeim: 301, 320, 330 mit várok? mindig jót várok, azaz emelkedést ha megérzés, akkor azt mondom, újra eléri a 350-et ha a mókusőrs nem sz@rik bele
nem főleg nem ilyen papírban, ahol ebből élnek brókercégek szeretem magam a fejem a guillotine alá tenni ha kell, de hogy más tegye, azt nem tűröm el :)
leves