mi a szösz, 4ig-s nagyasszony :) de most ne add el itt 850-nél, szép erővel tört ki, talán a 920 meglehet :) de nem értek hozzá, de miattad ma vettem egy keveset:)
csak töprengek minek is számít a magyar tőzsdén az opus blue-chip? nasdaqos? ha nasdaqos, akkor mehet 600.ig is akár ha blue, akkor korrigálni fog mit lehet tudni, honnan fog korrigálni? holnap a közel 400-ról? vagy 600-ról 510-ig? teljes homály
mondjuk az 5, zászlóshajó -elmélettel még sok kispapíron tudnak" húzni ", ami hozzájuk tartozik "7 legyet egy csapásra szása " - ha nagyon megindul a buli
hát.... 5. zászlóshajó -elméletet kéne bizonyítani mert a 800-tól a 400 még mindig 50% minusz fene tudja, mi lesz római edző : -evezz, gályarab, akkor nem süllyedünk!
Egy felől nagyon is egyszerű az opus, bármi van, emelkedik! Másrészt viszont nem is értem, ahogy az évek alatt 810ről lement 100ra, most meg akár holnap 400 is lehet... Magyar specifikum.
bőven lehet sok konzumos nagycápa, akik anno eladták 480-nál és beléptek 120-on ezért kiszámíthatatlan, hogy mi lesz holnap lehet 420 és 350 is ezt a papírt már nem ráció vezeti rosszabb, mint a sportfogadásod:)
emlékszel, írtam, hogy az ÖSSZES konzumos 480 óta veszteségben van, mert 480 fölé nem ment az opus, amióta beolvasztották a konzumot gyanítom, nagy felhajtóerőt jelent , hogy sok régi konzumos nem adta el anno és most csillog a remény számukra ahogy megfigyeltem anno, volt benne egy két hatalmas cápa
adtam ma 3 kispapírban, 2 nem érdekes, a harmadik opus : pénteken 352-n vettem, ma 50 forinttal feljebb adtam a felét a DM: van még, de már erősen lecsappant a mennyiség, más papírokon hozom be , elég jól a a különbséget
leves