A "csúnya"szóval arra céloztam,hogy pozitív tartományból fordultak le az indexek.Akkik még nap elején vettek,tutira ugyanúgy érezhettek. egy síma,egy fordított.Mindig viszonyítás kérdése az egész. :DDD
a kicsik, a kicsik, a kicsik mindent visznek:) ma kezdődött a néptáncos tábor , 3 órán át táncoltak, bemutatta este az új táncot, úgy ropja ez a kislány, hogy öröm nézni:) sej haj, ropogós :) azt mesélte még, hogy végre ! ----finom volt a kaja is, rántott hús, petrezselymes krumpli, uborka, reggelire bundás kenyér, uzsonnára vajas-sajtos-sonkás szendvics paradicsommal hőséges hőségben 3 órát táncolni ---- na ez a táncszerelem :)
szia RME, néha azt gondolom, mehet valamelyik papír, aztán jön a pofáraesés nagyon ritkán érzem "zsigerből", hogy valami jó lesz vagy rossz elmondom egy háziasszonyi példával: kaptam ajándékba egy édes illatú sárgadinnyét tegnap behűtöttem, ma felvágtam és az illata után csalódás: kevés édes íz, több semleges na, mit találtam ki: felkockáztam és van még a saját gyártású édes-savanyú chiliszószból, belocsoltam vele és sült húshoz remek köret lett édes gyümölcs helyett finom, meglepő köret húshoz
Nem tudom hogy akar rajzolni az oti, de tény ami tény, ha kicsit nagyobb idő távra állunk, akkor ez még menni fog még sztem - havin nézve. Minden esetre eladtam mindent záróban. Egy darabom sincs most
gyerekek, még egy kicsit "besírok" ide kispapír ügyben az asrasun megadta magát, pedig azt hittem, jó lesz -----ez volt egy kinézett "új" papírom a DM tök reménytelen, csak a lékek jár bele na most itt az epduferr ha beleolvastok a topikjába, milliárdokról zengedeznek és strong buy-ról egyszer régen vettem 61-en , azt eladtam 50-en, aztán vettem 40-en, az megvan még, aztán vettem 30-on, de a legügyesebb "falka" 25-ön vett, és nem képes elhagyni a nyomorult 30 forintot ez a "csodapapír" , miközben ott irogatják, milyen zseniálisan jó papír hát ennyire okos vagyok stayerke joggal mondja, hogy szokjak le az idióta kispapírokról ehhh
Éva,egy kis kiigazítás.A MOL az ahol még osztalékszelvénnyel pörög a pappír,OTP-nél 1,5 hónapja hogy megvolt a vágás. Június elején már jóvá is írták a számládon,nézz utána.
egy kis horror tegnap délutánról anachrofóbiásik figyelmébe ajánlva::) tegnap délután megyek a kis kerti fotelembe olvagatni, látom, egy hatalmas pókháló van fölötte na mondom, ezt nem a kis kedves kaszáslábúak szövögették, akiket nem bántok, mert mindenféle cinci kis bogárkákat megfognak söprű, söprés, erre előjön egy hatalmas pók, dögnagy hassal, szőrös lábakkal, levertem, és rátapostam, VÉR FRÖCCSENT:) legalább 3 centis nagy dög nagy dagadt hassal, fogalmam sincs, miféle fajta, mert megöltem ennyi
stayerke, én időnként összevissza kötögetek kispapírokban, de azok megítélése más, mint az otp-é a kicsik esnek -kelnek, a nagyok vadkutyák is tudnak lenni .... hirtelen kitörve:)
Zsuzsa, szerintem ráférne az otp-re egy nagy rakéta, mivel mégis csak a magyar tőzsde vezető papírja és még oszti előtt áll emlékszel, a háború hírére tavaly 9500-ig esett hirtelen, aztán mégis volt, hogy 14100-on tudtam adni 14100 is volt most 12200 nagyon hülye vagyok, hogy 13000-et belelátok?
szinte egész nap küzdött a 12130 áttörésével.Holnap indul USA-ban a banki szektor 2-ik negyedéves eredmény jelentése.Ha negatív ,akkor az itt is rányomja a kereskedési hangulara a bélyegét...persze pozitiv meglepetés esetén,rakétázhat is,akár 12700-ig. :DDD
leves