azt mondja, olyan nincs, hogy lóbolt, olyan bolt, ahol lovat lehet venni, mondom neki, a lóbolt egy kézfogás, hogy megveszem a lovadat, pacsit rá, "csalás, csalás, csalás"- kiabálta a kofabókot úgy magyaráztam, hogy a kofa örül, hogy megvettem a terményét és megdícsér, hogy jól vásároltam, "csalás, csalás, csalás" --kiabálta:)
ma először próbáltam a kisunokámmal a scrabble- játékot, gondoltam, jó kis sakkirálynő, talán menni fog neki, de azt mondta, csalok, mert nem fogadta el két szókirakásomat az egyik a "kofabók" a másik a "lóbolt" :)
az építőipari kispapírok után kinéztem magamnak a napipart, hát..... zutty:) de hagyjuk a kispapírokat, fuldoklom bennük egyedül:) egyébként sem célom, hogy népszerűsítsem ezeket az "esik-kel-esik" kispapírokat
Az én véleményem is csak egy a sok közül, nem állítom, hogy tévedhetetlen vagyok. Sok nyerőt neked, bármivel is próbálod elérni. Otp tartja magát, Mol is, de továbbra se bántam meg, hogy Molt cseréltem Otpre.
igazad van, de ezek a kispapírok már megvannak nekem, és nem adom el minuszban mit tehetek? múltkor 426-on vettem astrasunt, az kiment 496-on, most megint vettem 426-on, de lejjebb barmolták, ma vettem keveset 372-n, aztán meglátjuk, nem túl fontos nem tudom, miért vagyok ilyen kispapír-mániás, de vállalom, hogy vagyok abban teljesen igazad van, hogy ha egy otp-n nagyot rántanak lefelé, szinte biztos a nyerő egy-két nap múlva, tehát sokkal biztonságosabb
Mindig kedvetlenül olvasom, amikor ilyen komolytalan kis papírokkal szomorítod el magad. Szerintem nem lenne rá szükség, a nagyokkal könnyebben és biztonságosabban lehet megkeresni a fagyi pénzt, illetve beragadni se annyira reménytelen, mint például egy DMbe.
az elméletet alátámasztja a valóság is, van két kispapírom, naperergia-orgiás, az egyik a nap, a másik az astrasun, mindkettő guillotine alatt végzett, ATL-en, ez is azt mutatja, ezeket a napenergiás cégeket beeszi a fekete lyuk, aztán .....
drága Zsuzsa, drága stayerke! egy régi kínai filozófus szerint a zöld alma és a piros alma együttállása szerencsét hoz:) magamra értve mindenképp:) nagyon köszönöm :)
leves