a nők az ősi titkok tudói:) a hatodik érzék jobban működik a kicsi ma azt mondta az esőtánc közben, hogy van egy titka, amit most elmond: jobban érzi a lovat, a lovaglást, amióta néptáncol mondtam, ebben nincs nagy titok, a ritmusérzék fontos a lovaglásban és ezt erősíti a tánc mi az a ritmusérzék? --kérdezte jó időben jó helyen bátran táncolni --- mondtam végül is a tőzsde is erről szól , bár látszólag kaotikus
gyerekek, itt mi van ! még jó, hogy erre a megyére nem adtak ki riasztást épp leszakad az ég, dörög, villámlik és dől a lé ... az esőlé egy jó van benne, legalább 8 fokot esett a hőmérséklet mindjárt kimegyek egy kis esőtáncra a kicsivel:) mezítláb, fürdőruhában :)
remek ötlet brandépítésre:) "müszi, szandimandi, astrasun ! repüjön a nap felé fél gombóc fagyi árából! elon musk a jövő hétre tervezi a cég felvásárlását ! ez utóbbi még nem biztos:) " .. közben az otp áttörte a 12700-at --- azt a hétszázát !
Most lesz a Hungaroringen forma1, beszélj valakivel astrasun ügyben! 😂 A 4ig talán annyira nem kispapír, de bonyolultabb, mint a sportfogadás az tuti! Most inkább a Molt próbálom megfejteni, hogyan tovább. Egy halom OTP még tartva minimum 15000-ig...
éljen a toyota ! :) stayerke, te a 4ig-re tettél kispapírban, én az astrasun-ra, rosszabbul állok nálad, 400-on lezárta egy muki 5000 darabbal, az itt nagyon sok javaslom egy gazdag lamborghinisnek, kapja ki, és majd eladja 600-on :) jelige: "egy kibic, akinek semmi sem drága"
Egy 9 éves Fordot adtunk el, és most van egy klassz akció a Toyotánál, egy új Corolla lesz helyette. A férjem esküszik rá, hogy ez az autó bármeddig kiszolgál minket, mert abba egyetértünk, hogy nem akarjuk 5 évente cserélgetni, szép dolog az új autó, de egy igazi pénztemető.
leves