feltámadt USA nyitásra :DDD de már nem vettem vissza. Molban nyitottam ma shortot 3100 felett, 3108 és 3110-en,mert a 3100 feletti zárást még korainak tartottam,azzal midig hosszabban küzd.Zárásra vissza jött 3080-ra.
hmmmm... épp azon gondolkodom, hogy lehet, most nagyot ugrik az otp, talán a 12500 hamar meglehet , de nem zárom ki a 13000-et sem és tudod, miért gondolom? mert a richter már teljesen ledolgozta a visszaesést , mol is jól áll, miért ne lehetne az otp 13000?
12125-nél megtörtént az érzékeny búcsú....eladva.Marad a napizás.Habár túl szűk sávban mozog napon belül,ahhoz,hogy érdemes legyen nagyobb tételt kockáztatni.
sáv tetőre húzták,én 3/4 kiszórtam amit a leöntésben vettem pár napja. Kíváncsian várom meddig viszik most el. //Kár hogy alul a 11500 alatti pakk nem kötött be //
3 kiló marhahúsból csináltam ma pörköltet, nem apróztam el:) a gyerekek nagyon örültek ma nokedli lett a köret, és kovászos uborka, holnap a változatosság kedvéért petrezselymes krumpli és paradicsomsaláta lesz, holnaputánra .... szerintem elfogy:)
najdnem mindent láttam ma kivételesen, strandra akartunk menni, de elmosta a zivatar, a ház előtt van egy hatalmas asparagusz-féle növény, olyan, mintha kapor lenne, de nem az, gyönyörű zöld finom levelei vannak, virágcsokrokhoz teszik hozzá díszítő zöldágként, ma behoztam belőle egy csokornyit, hozzátéve egy másik szép ághoz, nagyon szép így együtt ez a mol: nem szokott sikerülni egyszerre a "bakugrás" 3100-ig, rohadt becsapós ha mégis sikerül, örülni fogok Zsuzsa, kérek zöld és piros almát:) szerencsehozó almák kellenek:)
3100 áttörése mindig nagy falat a mol számára.nekem nincs,de ha lenne :-)) realizálnám zen a szinten az árfolyam nyereséget.Ez csak egy gondolat,nem befektetési tanács.biztos megtalálod a helyes utat.
stayerke, mai hab a tortán is meglett már rémeket kezdtem látni az astrasunban, de rém helyett krém lett:) tegnapelőtti 372-es 110 darab vételem és tegnapi 368-as 85 darabkám kiosont ma 420-on 16:34:45-kor, még egy kis bő 8000-et hozott:)
leves