Kussolni és nézni a sötétben pont olyan, mint anno mikor a férjemmel váltásban jártunk a déli határra járőrözni! Nem az volt karrierem legszebb időszaka...
barátnőm fia hobbiból vadászik is, de nem lő, csak ül a lesen, nagyon stresszes a munkája, gondolom, ezért leereszt és lepukkad a lesen elvitte egyszer a szonját , a lányát , a kislány utána azt mondta: apa, az, hogy kussolni kell, már nem könnyű nekem .... de hogy nézzük a semmit a sötétben, ez nagyon fárasztó, úgyhogy csak ereszd ki a gőzödet egyedül , többet nem jövök a semmit nézni veled :)
barátnőm oroszlán a fia és az unokája is, mondtam neki ma, lehet ott nagy bőgés a közös ünnepi napon:) de nem, majd mindenki kap egy kis őzhúst és jól viselkednek:)
Opus egy rejtély, 300 felett kicsivel biztos eladom egy részét. Képzeld, bár nem vagyok profi cukrász, de a lányom szülinapjára citromos túrótortát csináltam, mivel nagyon fogyott, szerintem jó lett.
azon gondolkodom, miért mehet ennyire az opus írták a topikban, hogy srv, másrészt nagyon leszenvedett 800-ról 100-ig, de én tudnék egy másik okot is mondani, elég fontosat : annak idején én főleg konzumban kavartam, a konzumot beolvasztották az opusba 480-nál, azóta csak lefelé ment az opus pedig én emlékszem , egy két nagyon nagy cápa is benne volt a konzumban anno ez lehet egy harmadik oka a nagy felmenetelnek
lehet, a mol erőre kap , sikeresen lekínlódták oda, ahova senki sem várta eltekintve a 2500-t váróktól emlékeztem, hogy garázsokkal is foglalkoztok, akkor gratula ! a kicsi holnapra citromos túrós palacsintát "rendelt "csemegének, fő a változatosság ! ma nagyon finom sajtos-baconos- spenótos leveles tésztát sütöttem csigatekercsekben, téyleg nagyon finom lett :)
leves