a mol "rést"tölt :))) ha emléxel még december elején volt egy nagy szakadás a molban OV külön adójára amit a mol nyakába varrt. Nos, akkor technikailag a nagy eladásban keletkezett egy +rés" 2746 -ig.Ez most betöltésre került.Nem lehetett tudni persze,hogy ma lesz meg,csak spekulálni rá,hogy hamarosan.
ma ideültem rendesen kereskedni, 11470-en eladtam, 11400-on visszavettem ----eddig a mol-t nagyon sajnálom, hogy tegnap eladtam, mára lett volna nagyon jó fenébe
Tőzsde zárás után jelentett a Tesla,és úgy tünik , egyelőre tetszett a befektetőknek, az eredmény is,meg az előrejelzés is.Indulhat jó hangulatban holnap a reggel.11500 elérését azért túl optimistának tartanám holnapra.
vesztenivalóm van, de ha 12000, 12200-ról maradt vételem, akkor ma vettem vissza 11250-en, legfeljebb eladom ezt is 11550-en nincs az az isten, hogy ezekből a papírokból ki lehet egyenesen szabadulni
ma itt volt a nagyunokám látogatóban, és majdnem elájultam, megkért, hogy süssünk együtt zöldséges- fokhagymás -petrezselymes tócsnit, szeretné megtanulni a kölyök eddig nagyon jó rántottát, tükörtojást, bundáskenyeret tudott egyedül csinálni, ma továbblépett:)
bekockáztattam 150 darab visszavételt 11250-en nem tudom, jó lesz-e, de ma 500 darabot adtam el 11550-en és 11500-on, ehhez képest jó visszavétel volt a 11250 és igen, rövid időn belül kell némi pénz is örülök, hogy 11550-ig kitartottam, 8000-nél is néztem a hatalmas minuszaim ma aránylag tűrhető minuszban adtam sokat
leves