Éva,ha rövid időn belül szükséged van a tőkédre,más elkötelezettség miatt,akkor jobb ha óvatos vagy.Tudod,gyorsan tud változni a hangulat.Ez a fajta befektetés,mindig lutri. Várom a tavaszt,de nagyon.
ma csak short nyitásom volt,anya topicba is beírtam még reggel a technikai kép alapján minek van nagy valószínűsége,kaptam rá gyorsan 56 mínuszt,az meggyőzőtt,hogy már túl sokan vannak longban. Tudom,hogy ti itt Évával,inkább longban üzleteltek,de ma eddig ez volt a nyerő. Eladás 11570-11350 lezárva,ha nem megy vissza 11100-ig,akkor lekötöd a pénzed biztos befektetésre 14-16% os hozamon. 13.500 fölé nem igazán várja senki 6 hónapon belül.Ez lebegjen a szemed előtt.
stayerke, már tegnap este megbolondultam, azt éreztem, nem fog továbbmenni az otp délelőtt kiment 200 darab 11550-en, és még 300 darabot eladtam 11500-on szép minuszt hoztam össze, de nem érdekel , most jobban érzem magam mol-t is kivágtam , a tegnapi vételt már csak 200 darab otp-m maradt, 12000-ről és 12200-ról, azokat nem volt szívem kidobni
Hát úgy néz ki, ma eljött az a fordulónap, amit néhányan már egy ideje vártunk! Otp eladva 11500on, 11415nél és 11380on. Ha most se megy le 11k közelébe, akkor soha többet!?!? Molban nem értem mi ez az eladási láz vezetői körben? Nem szokott sok jót előrevetíteni...
figyeljen kérem és ha szabad tanácsolni, ebből a magyar tőzsdéből minél több készpénzt szabadítson fel fontos lenne, ha meg akarja őrizni a pénze legalább minimális értékét köszönöm, csinálom szerencsére tudom csinálni , aktívan
kedves klárika, örüljön, hogy elsütötte a 11400-as vételét 11550-en ha korán sütötte el, akkor kevesebbet nyert ha nem korán sütötte el, akkor épp jókor
"kedves klárika, maga vette a a molt 700 milliárd értékben? klárika: " kicsit vettem, aztán meguntam beszarós ez a papírka, minek vegyem, ha mások is adják, mint a szart sok száz milliárd puszi a vevőknek:)"
ja, és emlékszel a DM-re? :) végignézted, mi történik a papírral az aukció előtt, aztán az aukció napjától 46-tól megint vettem lefelé 39.7-ig 60000 darabot, abban is áll több, mint 2,5 millióm, és egy másik kispapírban utána, a glosterben is áll 1,6 millióm 1180-1220 köztről , ezekből mikor jövök ki, az egy nagy rejtély áááááááááááááááááá, ez van
leves