Sok belefáradt, beragadt fórumozó nagyon megőszült az évek alatt, ezért látnak bele 100 alatti árfolyamot, de szerintem itt lesz az alja! Hosszútávra ettől függetlenül nem venném, szinte a BÉT leprása, pár Ft nyerőt viszont lehet vele gyűjteni
Nem tudom mit gondoljak 4igről! Egyfelől jó sztori, másfelől ner, óriás adósság! Ha bizonytalan vagyok, akkor inkább hagyom, vannak egyéb lehetőségek is.
4ig-hez gratula, többet gondoltam róla 2 hete, azt hittem, elviszik 760-780-ig otp-ben nagyon rossz vagyok lehetséges alj eltalálásában, utoljára 10080-as vételem után esett le szinte azonnal 9860-ig
4ig-hez gratula, többet gondoltam róla 2 hete, azt hittem, elviszik 760-780-ig otp-ben nagyon rossz vagyok lehetséges alj eltalálásában, utoljára 10080-as vételem után esett le szinte azonnal 9860-ig
Azon agyaltam, hogy 258x-ért lehet belekanalazok a Molba, kb az az érzésem vele, mint 117-8ért opust venni, de valahogy a Molt komolyabban tudom venni...
Én meg kiszabadultam 4igből, lehet, hogy kicsit több türelemmel jobb is lehetett volna, de annyira máshogy alszok, amikor otpm van, mint amikor más papírom! Szóval most a felszabadult léből akciós otpre várok! Opus szerintem pont erre jó, hogy pár forintot lovagolj vele. Alteo, Masterplast meg már majdnem állampapír szint?!
ebből az opusból ma sem lesz eladás, de megvettem egy adagot, arra az esetre, amit senior tegnap Írt, hogy a fundája rendben lenne, csak fejtől bűzlik:)
ebből az opusból ma sem lesz eladás, de megvettem egy adagot, arra az esetre, amit senior tegnap Írt, hogy a fundája rendben lenne, csak fejtől bűzlik:)
leves