Persze, túl korán is. Minden, 8K alatti Richteremet kidobtam most, őszintén meglepődnék azon, ha a következő 1-2 hétben nem tudnám őket visszavenni. (így is maradt 1200 db feljebbről).
csak egy kicsit könnyebb most, hogy néhány papírban nem kellett minuszban dobálnom, például a delta tegnap 50-ig esett, a 4ig 670-ig, szóval örülök, hogy néhányban tudok adni tényleg, ugye tudtad adni a 7450-es richtert? :)
Sajnos nem várható még tartós megkönnyebbülés, a tegnapi akciós darabokat (vagy egy részüket érdemes lesz szerintem eladni). Az látszik, hogy a piac hinni szeretne abban, hogy ennyi volt a buli, de az oroszok még az eszkaláció felé mozognak.
Egyébként szerintem holnap fel kell szállni a long vonatra. Mindent tudunk már, nem érhet új meglepetés, viszont az látszik, hogy USA és EU is csak maszatol, komoly szankciókat, komoly konfliktust nem akar, így két hét múlva megszokjuk, hogy az oroszok megszállták Ukrajna egyik csücskét.
az éjjel alig aludtam utoljára 2008-ban éltem át ilyen éjszakát reggel csupa horrort láttam, 4ig 670, appeninn 222 stb. nem mertem bevállalni egy hatalmasabb bukót, de lehet, kellett volna és ma még nem is volt igazi daragép, sok papír visszajött, még a richter is ma sem fogok aludni szerintem
Én kb ugyan azt csináltam, amit Te is, csak sokkal nagyobb tételben. A randomos számláról adtam otp, mol, richter. Vissza is veszegettem és újra eladtam. A mol-t nem vettem csak vissza, azon a veszteségem 27 k lett. Az otp-t és a richtert visszavettem, szerencsére sikerült olcsóbban. Volt még 4ig-m, nutexem, ezeket eladtam, vettem még akkot, az megvan. Nálam a veszteséges poziciók 616 k lett, de a mol-on kívül minden rv-m megvan, a nyereséges pozik pedig pedig 94 k.
a sok kavarás eredménye: egy hatalmas minusz és valamennyi plusz nyereség: EPDUFERR összesen 10 756 HUF Gloster összesen 3 582 HUF RICHTER összesen 69 975 HUF veszteség: RICHTER összesen -160 380 HUF
leves