Érdekes úgy nézz ki az IT szektorban nagy átrendeződések várhatóak, 2 komoly cég van az egyik a 4ig a másik a Kulcs-Soft nyilván előbbi már kirallizta magát utóbbi elég olcsónak számít a Beten pedig az egyik legjobb osztalék hozamú cég a Beten csak eddig nem volt szexi a spekaknak de emlékezzünk a 4igre az se volt szexi a spekaknak ott se volt kötés aztán jött Lölö...
A fenét nincs speka, amit látunk 1200-1600 közti kiugrások, azok speka vásárlások, majd miután ráunnak, visszaöntik, mert máshol tudják forgatni a zsetont :) Nekem nem kell bemutatni a céget, több éve gyűjtögetem, csak ésszel. Ha lesz benne tűzijáték, annak örülni tudok, reméljük nem a nutexen, esten stb nyert lóvéval akarják ezt is meghúzni s a végén besül az elképzelés, mint ahogy többször is besült az elmúlt években :)
Azért ez egy jó cég jó osztalékkal Kulcsár úr benne van a 100leggazdagabb magyarba és ne felejtsük az egyetlen tozsden levő programozó cég és ráadásul piacvezetők az országban kis rv db szám stb meg lennék lepve ha nem venne meg valaki vagy nem szállna be
Itt a kevés közkéz miatt megfontolandó a vásárlás. Oda teszik, ahova akarják, itt nincs speka. Örülök hogy végre megmozdult a papír, igaz nincs belőle sok de elfér a fiókban (eddig is ott volt).... Pláne, hogy osztalékot is fizet.
Múltkor valaki beírt egy kis levezetèst, hogy hogyan kapcsolódik a Kulcs ehhez a mostani átrendeződèshez, de nem találom.. Aztán fura, hogy most meg elindul..
Kulcs-Soft Nyrt
Hamarosan a BÉT-en lesz a Kulcs-Soft, és gondoltam már jobb lesz előre megbeszélni, ki hogyan áll hozzá.
1000 Ft-on a bevezetés. Remélhetőleg nem egy filaxia2 vagy keg2 lesz ebből, mindenesetre én bizakodom, így valószínűleg igyekszem hamar belevenni.
link
link