az tény amugy ,viszont tényleg eladták 2-3k nál és most visszavették?1-2k között,jo mondjuk maguk megjöttek sejtettem ez lesz.mert uttakaritás van ,csak kérdezem kulcs után melliket takaritják?
Ez így igaz. 10 nutex részvényért nem kapsz egy gombóc fagyit a cukrászdába.Ennyit arról a szuper papírról. Ha WC papírt akarok venni,akkor bemegyek a Tescoba,vagy az Auchanba, azért nem kell a tőzsdére jönni.
Mókuskám! Oda írok, ahová akarok és azt, amit. Ha a cég jó, márpedig jó és akkora keresztény ember, akkor tőle kiváltképp tisztességes piaci magatartást várok el, aki nem csinál ilyen ordas felhúzást és tömést, amit megcsinált itt. Jövő év végi zàrókat figyeld majd. Nehogy a Nutex menjen véletlenül 2021-ben a legnagyobbat! Kulcsár úr pedig egy spekuláns. A véleményem fenntartom.
Kulcs-Soft Nyrt
Hamarosan a BÉT-en lesz a Kulcs-Soft, és gondoltam már jobb lesz előre megbeszélni, ki hogyan áll hozzá.
1000 Ft-on a bevezetés. Remélhetőleg nem egy filaxia2 vagy keg2 lesz ebből, mindenesetre én bizakodom, így valószínűleg igyekszem hamar belevenni.
link
link