Miért kéne érdekelje az alapító tulajdonost, az árfolyam? Vásárolja, vagy mit csináljon? Ha gyengébben teljesít a cég, akkor adja? Ez nem piacbefolyásolás? Zuckerberg folyamatosan adja a részvényeit. Az támasztásnak minősül? vagy mit a tökömnek? Hihetetlen, hogy mennyire nem értitek a piacot. Vegyétek, oszt egyszer odakerül a részvény, ahova való, vagy adjátok, de ne sipákoljatok, mert leszarja az árfolyamot. Továbbá, a béten vagyunk s nem a nasdaqon, ha nasdaqra cégre vágysz, vegyél nasdaqról. Ja hogy az már túl kockázatos az uraságnak. Viccek vagytok gyerekek :)
egyetértek. it és tech vágta alatt (nasdaq) ez semmit nem mozdult érdemben. most meg csorog le. ha Kulcsár urat nem érdekli az árfolyam, akkor nem érdeklik a befektetők, de akkor mi a tökömnek van a tőzsdén? Legyen zrt. és jóétvágyat.
Opus is az volt 800Ft-on, 4IG is az volt 1100Ft-on... De ne hasonlítsuk össze velük, oké. Valóban, fundásan ragyogó a cég, kitűnő sikerdíjakat vehet ki magának Kulcsár, szépek a negyedévek, csillognak a ferrárik a garázsban, minden ragyogó. Viszont engem egyetlen dolog érdekel: az árfolyam. Ha az lent van, miért kéne örülnöm a vezetőséggel?
Kulcs-Soft Nyrt
Hamarosan a BÉT-en lesz a Kulcs-Soft, és gondoltam már jobb lesz előre megbeszélni, ki hogyan áll hozzá.
1000 Ft-on a bevezetés. Remélhetőleg nem egy filaxia2 vagy keg2 lesz ebből, mindenesetre én bizakodom, így valószínűleg igyekszem hamar belevenni.
link
link