Ami tény h a vevői oldal elég gyér, el kell fogadni a piacot most nem érdekli ez a papír, ami nem megy nem kell erőltetni, szerintetek a 4iG milyen szinten lenne jó vétel? Ami biztos h ezen a 600 feletti szinten nekem nem kéne 4iG, 500 körül de inkább alatta elgondolkoznék rajta, egy hazai részvényalap portfóliómenedzsere szerint túlárazott P/E alapon, nem lesz annyi a profit h megérje a 4ig ezen a szinten, 400 körül v az alatt már megérné, azonban tény h ha addig lezuhanna akkor az azt jelentené h komoly gondok vannak, mind1, inkább Richterbe érdemes fektetni, hátha 8000-ig v az alá esik akkor bővíteni kell, egyelőre nem vennék IT-s céget a BÉT-en!
Ne haragudj, de a beírásaid szerint te sok mindent kib.....l mínuszban az elmúlt időszakban, vagyis emminek nem vártad ki a végét. Mondjuk ez a Te dolgod. Csak kár ebből következtetést levonni.
Nem vitatkoznék csak szerintem kb kiteheti az iroda falára azt ennyi! Nem várok árfolyam novekedest egyszerű oszti rv azt ennyi én kicsesztem szep mínuszban ezt a nullast!!!
Ezzel azért vitatkoznék, a minősítések megszerzése azt jelenti, hogy a szakmai tudás sokat nőtt, így pl. a Microsoft-os környezetben biztosan otthonosabban mozognak a Kulcs munkatársai, ami jól jön a fejlesztéseknél.
Kulcs-Soft Nyrt
Hamarosan a BÉT-en lesz a Kulcs-Soft, és gondoltam már jobb lesz előre megbeszélni, ki hogyan áll hozzá.
1000 Ft-on a bevezetés. Remélhetőleg nem egy filaxia2 vagy keg2 lesz ebből, mindenesetre én bizakodom, így valószínűleg igyekszem hamar belevenni.
link
link