Na, végre! Egy remek hír: https://www.portfolio.hu/bank/20200605/online-szamlazoprogramot-fejleszt-a-budapest-bank-435614 Ja, mégsem! Miért is kell egy - egyelőre - állami banknak online számlázó programot fejlesztenie? Nem lenne egyszerűbb együttműködési megállapodást kötnie egy olyan céggel, aminek sok éves tapasztalata, működő és modern rendszere, príma szakember-gárdája, és stabil ügyfélköre van. Ráadásul ingyenes lesz. El fogják szipkázni minden ügyviteli rendszert működtető cégtől azokat a KKV-kat, amelyeknél nem kell komoly könyvelést csinálni. Megáll az eszem. 🙃
Csendes épitkezés lehet a háttérben. Az új jogszabályváltozás jelentősen növelheti a cégértéket a határok megnyitásával pedig indulhat a Szlovák projekt szvsz
Tavaly visszavették a reklám költséget kb 40 misivel, ha jól emlékszem. Ment az osztalékba. Én örülök neki. De ezért kevés a sajtómegjelenés (amiért valójában fizetni kellett), nem ez a gond. Nincs kihasználva a digitális tér. Szvsz. A KKV-kat máshogyan kellene elérni, nem elég a Facebook...
Kiadták a negyedéves jelentést. Jóra sikerült... Egyébként, hogy mekkora jövője van a digitális pénzügyi és számviteli megoldásoknak, jelzi a Square, egy kifejezetten hype-olt cég (a Twitter tulaja alapította), először csak mobilfizetési rendszert fejlesztett, de ma már small buisness-eknek is nyújt számlázási, adózási programot. Azt meg ne nézze valaki, hogy mennyit emelkedett március közepe óta, mert leesik a székről. Ilyen cégek mellett a BizXpert nehezen rúg labdába az USA-ban, de itthon és környékünkön el lehet vinni a pálmát. Kicsit meg kellene újulni, nem software-fejlesztés és szolgáltatás tekintetében, hanem üzleti szemléletben. Így is aranybánya a Kulcs, de Eldorádó lehetne...👆
Kulcs-Soft Nyrt
Hamarosan a BÉT-en lesz a Kulcs-Soft, és gondoltam már jobb lesz előre megbeszélni, ki hogyan áll hozzá.
1000 Ft-on a bevezetés. Remélhetőleg nem egy filaxia2 vagy keg2 lesz ebből, mindenesetre én bizakodom, így valószínűleg igyekszem hamar belevenni.
link
link