de ez a tözsde lehet minden megy a hejére,viszont a gazdaságok átrendezödnek,sokan csödbe mennek,és sokan a csödre épitenek majd.munkanélküliség eleinte ultra nagy lesz aztán lassan talán,csökken,ja és a karantént akármeddig fenn lehet tartani ,mert a gyáva népek otthon ülnek.
A 20k támasza is csak parasztvakítás volt. Most már tisztán látszik. Ez van. Irányitott volt az 1800as árfolyam beállítás. Innen nem nagyon fog mozdulni az árfolyam. 5-10 százalékot le vagy fel aztán vissza áll 1800ra. Jön a nihil korszak. Itt se fognak kiolvadni egyhamar páran.
Törölt felhasználó2020. 04. 08. 10:44
de most komolyan vigyázni mert trljesen hazug világrol lehullott a lepel és látni a valoságot,de nemsokára a szellemi hazugságrol is lehuzzák a leplet és kiderül kik vannak ott,csuszomászok és nem emberek.
400 at adott el kb,és nem lesz oszti minek legyen ,van pénze a cégnek meg kell a mani.vigyázzon ez lehet idöhuzás is aztán gyülésen nem szavazza meg vagy mint nutex nem fizeti ki
Hiába volt rekord oszti úgy látszik a múltkori megnyivánulása miatt sokakban elillant a bizalom. Nekem nagyon jó a bekerem, 8 évig felveszem az osztit vissza forgatom. 8 év múlva lesz 18 a lányom megkapja szülinapjára. Nekem innen már nulla kockázat innen. De aki 2600 forint felett kitömött Kulcsár azok biztos a pokolba kivánják. Eladott 300kt 2000 átlaggal. Az 600 millió. Plusz felvesz 500 millió osztit. 1 milliárdot keresett. Jól csinálta. Tud pénz csinálni az biztos. Veres,Mészáros, Kulcsár, BCS/Estmédia/stb ugyanaz. Idejönnek lehúzni a kicsiket.
senkit nem izgat már ez a trágya? Zuhanunk mint a kő
Törölt felhasználó2020. 04. 07. 17:02
leirtam pár hete ultra pokerparti van itt a tözsdén ,örülhetnek páran annak hogy olcson vehettok sokféle részvényt és kaszálhattak,a tözsde felpattant a nagy esés után na az a kérdés most mi lesz és holnap,ez már oroszrulett
látom az történ t amit irtam bejelentés után ,sajnos ,elfogyott kulcsár felé a bizalom,ha ezt a faszságát nem irja le már rég 2k felett tartanánk,amugy lehet direkt csinálta
Kulcs-Soft Nyrt
Hamarosan a BÉT-en lesz a Kulcs-Soft, és gondoltam már jobb lesz előre megbeszélni, ki hogyan áll hozzá.
1000 Ft-on a bevezetés. Remélhetőleg nem egy filaxia2 vagy keg2 lesz ebből, mindenesetre én bizakodom, így valószínűleg igyekszem hamar belevenni.
link
link