ha holnap beszakad 1000-FT-ra akkor ennek a papírnak a csúcsa az oszti idehaza kb :D minél lentebb annál jobb százalék. tökre patthelyzet vételben és eladásban is szerintem :D "sajnos" ez így valóban vonzó.
Majd csak figyelj koma. 1800n is 5%oszti. Jelen pillanatban nemhogy nem fizetnek ennyit a BÉTen sehol,de el is törölték majdnem minden cégnél. 1200 alatti átlagom 7.5%. Köszi de ilyen oszti mellett plusz terjeszkedés előtt évekig nem fogom eladni. Itt biztosabban érzem a pénzem mint állampapírban.
szerintem készül minden kispapírban egy következő lefele hullám. ezért is vannak hírre adások itt ott most... még az is lehet hogy itt is.. nap végéig kiderül. a legtöbb már duplázott... ilyen piaci környezetben (amikor készülnek a szar második negyedévre) nem éri meg hosszan tartani és azt hinni hogy ennyi volt. szerintem.
Kulcs-Soft Nyrt
Hamarosan a BÉT-en lesz a Kulcs-Soft, és gondoltam már jobb lesz előre megbeszélni, ki hogyan áll hozzá.
1000 Ft-on a bevezetés. Remélhetőleg nem egy filaxia2 vagy keg2 lesz ebből, mindenesetre én bizakodom, így valószínűleg igyekszem hamar belevenni.
link
link