Lehet itt pánikolni, meg el lehet felejteni a realitást, csak butaság. Az meg szerintem az, hogy Kulcsár úr nagyon is figyel a részvényesekre, nem hagyja magára őket, szerintem ha kell felvásárolja az egész közkezet ha önt mindenki. Persze ez szélsőség, de szép jelzés volt a 20k 2000-nél. Nála is és a cégnél is van pénz bőven, nem fog itt kontrollálatlanul csapkodni az árfolyam. Ja és a lényeg, hogy nála jobban senki nem tudja, mennyi a valós értéke jelenleg a papírnak, de azért kapaszkodókat már adott. 2500 volt a legmagasabb OTC. Alatta vagyunk. Diszkont. Lenyilatkozta, hogy jelenleg 3000 a reális ár és rengeteg még ebben az árfolyamban is a tartalék. Bőven alatta vagyunk. Extra diszkont a jelenlegi árszint. Szerintem! Ezt te írtad 02.26 Fekete hétfő még sehol nem volt de már zuhant az árfolyam. Ennyit az értelmeségről. Először szerintem nézz magadba utána kritizálj másokat
Vigyázz Csilla nehogy kitiltsanak. Te vagy az egyik legjózanabb a fórumon, kár lenne ha nem írhatnál. Tudom, hogy próbálsz mindig racionális lenni és logikusan érvelni, de a szélsőséges túlzások könnyen kicsaphatják a biztosítékot a modinal. Ezért kérlek, hogy vigyázz magadra és maradj a realitásoknál. Értelmes embernek nevezni stroppát? Ez azért erős volt!
Ne forgasd ki, légyszi! Bárki írhat, “bármit”. Csak, tudod, a “bármit” olyan kategória, amit úgy illik kihasználni, hogy az ember betart egy határt, amit magának állít fel (le- vagy felbeszél, tökmindegy). A normális fórumozót ez különbözteti meg a “trolltól”. Mindenki magát helyezi abba a kategóriába, amibe akarja. Majd a fórum immunrendszere kidobja magából az utóbbit, vagy a topikozók teszik nevetség tárgyává, vagy kitiltatja magát... A lényeges következmény az, hogy a szava semmit nem fog számítani. Én, kissé karcosan, csak szólni akartam, hogy most bepakoltad magad az utóbbi kategóriába, értelmes ember létedre...
Idefigyelj! Te már nem unod magad? Belinkelsz egy 2020. 01. 03.-as cikket, amikor még éppen csak kapisgálták Kínában is, hogy mi közeleg. De ezt nem is folytatom, mert akinek esze van az magától is érti... Szánalmas ez az uszítás, amit itt is (és máshol is, Futur) folytatsz. Plusz abszolút hiteltelen, azok után, hogy eladtad 2700 körül az “egy napos” pakkod, és kb 2900-nál visszavetted. Utána meg úgy énekelted fel, mint egy pacsirta! Én mentem tanulni a gyerekkel, de ha ezt folytatod, akkor kapsz még pár medvepuszit este, amennyiben tovább próbálod hülyíteni az embereket. Garantálom, hogy pár napig majd kipihentetheted magadat...
Kulcs-Soft Nyrt
Hamarosan a BÉT-en lesz a Kulcs-Soft, és gondoltam már jobb lesz előre megbeszélni, ki hogyan áll hozzá.
1000 Ft-on a bevezetés. Remélhetőleg nem egy filaxia2 vagy keg2 lesz ebből, mindenesetre én bizakodom, így valószínűleg igyekszem hamar belevenni.
link
link