Egyébként fura ez a tomboló trollhadsereg vasárnap délidőben. Uralják a teljes fórumot. Egy nick kormánypropagandát nyom, 5 meg ráugrik. Kicsit sem átlátszó.
Szerintem ez rohadtul nem bizonyít semmit amit belinkelt. Az egyik legnagyobb pánikkeltő troll, meg kell nézni a "munkásságát". Amilyen intenzitással nyomja főállású lehet.
2020. évben a Bank Menedzsmentje várhatóan 69.440 millió forint osztalék kifizetését javasolja a 2019. évi eredményből, amely részvényenként 248 forintos osztalék kifizetését jelenti a részvénytulajdonosoknak.- Tekintettel a Magyar Nemzeti Bank OTP Bank Nyrt.-hez címzett, a koronavírus okozta pénzügyi közvetítő rendszerre gyakorolt negatív hatások enyhítésére hozott intézkedésekről szóló vezetői körlevelére az OTP Bank Nyrt. Igazgatósága az OTP Bank Nyrt. Nemzetközi Pénzügyi Beszámolási Standardok szerint készített 2019. évi konszolidált és egyedi beszámolójának elfogadásával egyidejűleg arra tesz javaslatot, hogy a Közgyűlés a Társaság 2019. évi anyavállalati mérlegét 10.138.804 millió Ft mérleg főösszeggel, és 193.354 millió Ft adózott eredménnyel állapítsa meg azzal, hogy a Közgyűlés az adózott eredményről az alábbiak szerint döntsön: az OTP Bank Nyrt. 19.335 millió Ft általános tartalékot képezzen, a fennmaradó összeget pedig az eredménytartalékba helyezze. Az Igazgatóság a veszélyhelyzet megszűnését követően megvizsgálja az osztalékelőleg fizetésének lehetőségét. https://bet.hu/newkibdata/128381592/200326_kozgy_eloterjesztesek_h.pdf 192. oldal https://www.otpbank.hu/static/portal/sw/file/200326_lenyeges_adatok_051.pdf alsó rész
Törölt felhasználó2020. 03. 28. 19:23
nézzék yutubon a hitgyülekezet élö koncer elöadását,3000 ember van jelen .
Engem nem érdekelne,hogy elmarad az osztalék,pedig van egy pár ezer darabom belőle,inkább Kulcsár úr abból a ki nem fizetett pénzekből tegye vissza az árfolyamot a megfelelő helyére.Lenne rá pénz a tavalyi nyereségből,hiszen akkor ő sem vesz fel osztalékot.
Kulcs-Soft Nyrt
Hamarosan a BÉT-en lesz a Kulcs-Soft, és gondoltam már jobb lesz előre megbeszélni, ki hogyan áll hozzá.
1000 Ft-on a bevezetés. Remélhetőleg nem egy filaxia2 vagy keg2 lesz ebből, mindenesetre én bizakodom, így valószínűleg igyekszem hamar belevenni.
link
link