Egyáltalán nem érted, pontosan mire vonatkozott az, amit a részvényesek sérelmeznek. Fő mondanivalójában lehet igaza Kulinak, de nem mondhat bármikor bármit és bárhogyan. Továbbá eddig ült a seggébe és most rájött: nini, itt lehet pénzt keresni is. Felspekázta, kitömte a népet, majd érdekes módon harmadáron elkezdtek bent állni nagy pakkos vevők, akkor bedobott egy ilyet. Jogosan feltételezhető, hogy trédeli nagy haszonnal a közkezet és én ezt az állításomat fenntartom.
Én 3k-nál több fantáziát láttam benne mint most... és tavaly 254% (nem, nem maradt le a tizedesvessző) hozamot sikerült összeszedni... úgyhogy engelmeddel én eröltetem tovább... csak nem ebben a papírban... egyelőre...
Tegnap 20k szórás. Ma 1225 átlaggal 10k. Kinek éri meg aki 2000 felett vett? Nem annak akinek 0 a bekerára és kötött Otcn állmegállapodáskat és mindegy mennyiért szórja mert minden tiszta haszon?
Kulcs-Soft Nyrt
Hamarosan a BÉT-en lesz a Kulcs-Soft, és gondoltam már jobb lesz előre megbeszélni, ki hogyan áll hozzá.
1000 Ft-on a bevezetés. Remélhetőleg nem egy filaxia2 vagy keg2 lesz ebből, mindenesetre én bizakodom, így valószínűleg igyekszem hamar belevenni.
link
link