azt tudja hogy sok népmese az évezredes vagy még törr szájrol szája,biony és sok tudás is van benne,csak mink hülyék vagyunk hozzá az értelmezéséhez,ja és mesének véljük pedig nem azok legalábbis a nagyrészük
Majd vissza megy a Set is TA látván lehet 40-30 alá ma magasabb hullám hírre már adták is
Törölt felhasználó2020. 03. 23. 12:27
látják setet,jo kis felpatt ha kulcsár ad osztit ,jelentés jo és ha még egy faszányos hirrel ios megtámogatná simán 2-2500 igb is elszaladna napon belül,utána meg ujra vissza 1500stb mert ugye poker idöszak van nem tudhatjuk mit hoz a holnnap
persze hogy az én ugy vagyok optimista,hogy végre aki nem valo ide a földre mert állatként vagy még ugyse viselkkedik eltakaritják innen,elsepregeti az Ember fia-aki jo akaro ember -és feltámadt,az persze hogy örül neki,ugyanis ha ez nem lenne ezek elpusztitanák a földet igy viszont megmenekül a föld,és jön az ezerév béke-de ,feltétel nélküli engedelmesség lesz,aki viszont akkor sem engedelmeskedik az végleg repül.a megvátás, feltámadás korában élünk,tessék élni vele.
Kulcs-Soft Nyrt
Hamarosan a BÉT-en lesz a Kulcs-Soft, és gondoltam már jobb lesz előre megbeszélni, ki hogyan áll hozzá.
1000 Ft-on a bevezetés. Remélhetőleg nem egy filaxia2 vagy keg2 lesz ebből, mindenesetre én bizakodom, így valószínűleg igyekszem hamar belevenni.
link
link