eladta mindenki bukoban ,még az elején ,többek között én is,és aki vette már azok is bukoban adták el mostanában csak kevesen nyertek,most molban és otp ben lehet nyerni,a többi ultra gáz
az a baj én már nem is merek venni 1000 alatt sem amig ez a balhé nincs vége,ki tudja mi a mocskos tervük,na nem kulcsárnak,nár szerintem itt nem fog kifizetni osztit,tulajdonképpen ö neki megvan a manija eladott 400 ezer darabot,ez 1700 átlaggal,megvan az osztija, a nyereséget pedig ami nagy lesz a cégnek,beteszi a saját kárvédelmi alapjába,ez csak igy logikus
a körül lesz az elöterjesztések.mondjuk ilyen helyzetben tul sok jora be számitsunk ha jo idöben jokor dobják be lehet egy felobbanás 2k ig, ,nem tudom mi a terv ekvtársak a világban,de uj világ lesz az biztos ,most az egész földön egy nagy genszterváltás lesz
Kulcs-Soft Nyrt
Hamarosan a BÉT-en lesz a Kulcs-Soft, és gondoltam már jobb lesz előre megbeszélni, ki hogyan áll hozzá.
1000 Ft-on a bevezetés. Remélhetőleg nem egy filaxia2 vagy keg2 lesz ebből, mindenesetre én bizakodom, így valószínűleg igyekszem hamar belevenni.
link
link