ez biztos azért estünk aztán pánik-kulcsár támasztott addig jo volt,most nem támaszthat azért vagyunk itt,és itt is marad április elejéig remélem legalábbis nem zuhan tovább
nem tudom de egelit kisfaludit és pár japán tudos ismeri hát még a tesla ,de az nem él,egy japán tudos felejánlotta hogy eltünteti a veszékyes atomhulladékot ,nem méltatták semmire az állam ,no komment
A felnőtt férfi 60-65, nő 50-60 , csecsemő 80 %. Erre épülnek a binaural beats, hanghullámokkal történő kezelések. Youtube-on több ilyen un. zenés meditáció létezik. Amire Colop utalhat : Frekvenciaterápia, avagy hangyák a gatyában Más. Musaru Emoto a víz kristályszerkezetével kapcsolatos munkája a víz információ hordozása.
inkább örülni kell az 1000 feletthez,nem én irtam hogy lesz ez 7-800 is.azért csodálkozom hogy kulcsár papa nem talál ki valamit,bár lehet kifog majd ha nagyon lent lesz?bux lemegy 20k ra? borzalom
Mindig van egy lárva, aki jön és pár száz darabbal leönti. Biztos a lidliben kell lisztre az a néhány százezer forint. A legjobbak a 20 db-os eladások, na az mire gondolhat....
Kulcs-Soft Nyrt
Hamarosan a BÉT-en lesz a Kulcs-Soft, és gondoltam már jobb lesz előre megbeszélni, ki hogyan áll hozzá.
1000 Ft-on a bevezetés. Remélhetőleg nem egy filaxia2 vagy keg2 lesz ebből, mindenesetre én bizakodom, így valószínűleg igyekszem hamar belevenni.
link
link