Röhögni fogsz, de amikor eladtam az 1510Ft-os pakkot, megmaradt egy pár darab, mert a vételi megbízás részteljesült, eladáskor meg kerek darabszámot írtam be. Technikai malőr de már nem bánom. :) Marginális, de van. :D Írhatod, hogy andersen, csak a kisbüfis kolléga és mellényúlt, viszont printscreen gyártást meguntam, nem tartozom elszámolással senkinek. ;)
Pontosan így van. A jövő héten eszeveszett shortzárási hullám indulhat be a blue chipeknél, ez magával ragadhat minden papírt, pláne a fundás kulcsikát, ha a pánik oldódik kissé. A piac beárazta már az első leendő magyar megbetegedést, nem számítok már nagy zakóra. Másrészt minden túladott. Engem nem zavar most a vaskos mínuszom, a meleg elviszi a vírust, 'Csút Soft pedig a helyére kerül. Hulljanak a spekulánsok, a tisztítótűz kisöpri őket.
OFF: Szerintem a Nord-dal kapcsolatosan elhamarkodottan ítélsz. Figyelem, benne vagyok, és bizony úgy tűnik 40 alá nem megy, nem engedik. Nemhiába, hisz gyakorlatilag ez az utolsó váz a BÉT-en.
Mikor sikerült vissza venned 1500ért Zsolti??? November végén azt írtad ideje korán kiszálltál belőle. Azóta nem volt 2000 alatt sem! Úgy látom az Andresen könyvklub újabb taggal bővült. :-)))))))))))))))
Először beírtam, hogy “99k-s iceberg”... 🙄 Aztán módosítottam, nem mertem leírni, mert amíg nem lesz srv-bejelentés, addig akárki is állhat ott, akár mekkora mennyiséggel. Ott van, ez a lényeg. Látványos, hatásos.
Nekem van némi 3k felettről is, még az első hullámból...:-( Viszont 2100 alattról még nem vettem, a legelején pont arra 2-3 napra kimaradtam az üzletelésből (igen ritka, dehát ez van), szerdán meg elém álltak az elején az utolsó pillanatban, a pénteket meg tudjuk. De tök mindegy is. Szerintem ugyan nem szép a mostani árfolyam, de hozott egyfajta megtisztulást... Igen jó lesz, én lehetőségként tekintek a mostani szitura, itt is, meg máshol is.
Kulcs-Soft Nyrt
Hamarosan a BÉT-en lesz a Kulcs-Soft, és gondoltam már jobb lesz előre megbeszélni, ki hogyan áll hozzá.
1000 Ft-on a bevezetés. Remélhetőleg nem egy filaxia2 vagy keg2 lesz ebből, mindenesetre én bizakodom, így valószínűleg igyekszem hamar belevenni.
link
link