Szerintem meg a légből kapott ötletelésekre, kioktatásokra nem kíváncsiak... Egyébként: ki személyeskedett itt?! Vagy a dicséret is személyeskedés? Szakmai mondanivaló? Vak vezet világtalant, ezen a fórumon mindenki autodidakta, és ez így jó. Ha meg a “szakmaiatlan” véleményemre vagy kiváncsi, akkor javaslom az előző egy hónap beírásait a kulcs topikokba. Aztán javaslom kérdezni, ha még akkor sem érteni valamit... De kár inkább annyit fáradni, elvenné az időt az elméletgyártástól. De előtte felvetném, hogy a “növekedési részvény” fogalmát kellene tisztázni, hacsak az nem egyenlő a lufi fogalmával, mert akkor már mindent értek osztalék-ügyben. Jó éjt! Mentem!
Csilla próbálj a személyeskedésen túlmenően valamilyen értelmezhető szakmai mondanivalót kisajtolni magadból. A fórumozók a személyeskedésre nem kíváncsiak!
Ó, de remek tipp! Mindjárt megteszem...👍 Nagggyon szeretnék okulni! Főleg olyasvalaki útmutatása alapján, aki ennyire otthon van nemcsak a tőzsde, hanem a Kulcs-soft világában is. Osszál már egy kis észt, mert látom van miből! Nekem meg, hát szégyellem, de csak annyi jutott, amennyi látszik. Please! Habár, van egy rossz érzésem: nem beszélünk egy nyelvet, de ez az én nagy vétkem! Uff, uff Sápadtarcú testvérem!
Kedves Csilla, szerencsére a Kulcsszoft nem egy Mtelekom. Rajtad kívül itt sok fórumozónak feltűnt, hogy mennyit emelkedett három hónapos időtávlatban a részvény. De okulásul nézd meg a papír mozgását https://bet.hu/oldalak/ceg_adatlap/$security/KULCSSOFT, aztán javaslom próbálj egy kicsit gondolkodni, hátha megvilágosodsz....
4ig kapitalizációja:62mrd Estmedia:45mrd Kulcs-Soft:17mrd Látszik hol van meg nagy potenciál az árfolyam növekedésre amellett, hogy ők tőrnek előre Amcsiba és más országok piacán.
Kérem, lehet írogatni álom beszállókat, 2,600-2400-2200 és sorolhatnám. Az a vonat már elment, ha nem akar kimaradni a következő új csúcsig, érdemes lehet venni 3000 árnyékában.
No, gondoltam, nem féltelek. BÉT: megvannak az okai. Nem is fog változni mostanság. Az egyszeri speka meg vagy keres más elfoglaltságot, vagy újít magán...😏
Kulcs-Soft Nyrt
Hamarosan a BÉT-en lesz a Kulcs-Soft, és gondoltam már jobb lesz előre megbeszélni, ki hogyan áll hozzá.
1000 Ft-on a bevezetés. Remélhetőleg nem egy filaxia2 vagy keg2 lesz ebből, mindenesetre én bizakodom, így valószínűleg igyekszem hamar belevenni.
link
link