Ha magamból indulok ki, valóban gyűlölöm a hitteritoket, nem hiányzik az életemből, a hit megvan de nem az ilyen iteletnapos baromságok.. Magamban hiszek, a szakmai tudásomban, az éleslatasomban, a részletek felfedezésenek képességeben, szakmai dolgokban, valamint minták felismeréseben. Ez egy tőzsdei fórum, nem is értem hogy a 3.14csaba kerülhet ide olyan ember aki hozzad hasonló.. Khm.. Hogy mondjam szépen... Bugos oprendszerrel fut :) Legyen saját világod, csak ne blablazd ide a fórumra. Ennyit kértem. Mert mi a tököm közé van az ítéletnap / megtérés / szem kinyitas és egyéb dolgaidnak pl a kulcshoz? Semmi. Szóval utoljára kérem: nyiss rá topikot vagy tartsd magadban.
Én élek. Jól. Rettegés nélkül. Te promozod a szaros hitgyulis dumadat hogy térjünk meg vagy féljünk (ami szerintem trollkodas és offolas, legközelebb jelentem is) Kettőnk közül nekem az lenne megváltás ha abba hagynád. Te viszont szerintem lelki nyomorban élsz. Látványos tünetekkel. Amire itt azonban a többség szerintem nem kíváncsi szóval mellozd a jövőben, köszi.
Kulcs-Soft Nyrt
Hamarosan a BÉT-en lesz a Kulcs-Soft, és gondoltam már jobb lesz előre megbeszélni, ki hogyan áll hozzá.
1000 Ft-on a bevezetés. Remélhetőleg nem egy filaxia2 vagy keg2 lesz ebből, mindenesetre én bizakodom, így valószínűleg igyekszem hamar belevenni.
link
link