2100n én is veszek Otcn 5000et. Nem 500kt vett. Nem túl fair. Főleg úgy hogy 2 hete tömnek amint van vevő zuzzák le. Ez a papír 2100 at ér max. 4-5 ezres álmokat el kell felejteni.
Ok. Én lehet, hogy teljesen hüle vagyok ehhez, de az is, aki mostmár 2000 közeli átlagáron, kb 300 misiért vett OTC-n?! Biztosan 2000-en akarja eladni, ugye!
Attol fugg mi a jo hir?Lehet eldja aprankent a ceget.Nem akarja a vevő hogy sokba kerüljön Előre lebeszelt arfolyamokon ...lehet megis eladja vagy csak egy kis reszet?a tobbi marad nala.En a NER szavazok
Ha valahol új tulaj jön az ő haverjainak is kell adni részvényt ez így működött eddig is minden cegnel ahol új tulaj szerintem nagyon korrekt, hogy annak ellenére, hogy az árfolyam esett az új belépők egyre magasabban veszik a részvényeket azt is csinálhattak volna mint Est, hogy névértéken bocsátanak ki és azt adják az új tulajnak és a haverjainak alig van mostmár 20% különbség az OTC-s és a piaci ár között ráadásul ez azt is jól jelzi, hogy ez az rv már nem lesz 2k alatt
Kulcs-Soft Nyrt
Hamarosan a BÉT-en lesz a Kulcs-Soft, és gondoltam már jobb lesz előre megbeszélni, ki hogyan áll hozzá.
1000 Ft-on a bevezetés. Remélhetőleg nem egy filaxia2 vagy keg2 lesz ebből, mindenesetre én bizakodom, így valószínűleg igyekszem hamar belevenni.
link
link