Röviden és tömören: szerintem azért, hogy át tudja adni a céget részben vagy egészben, de az egyedül megtermelt eredményt és évtizedek mukája alatt termelt értéket már ne nyomott áron rabolják le. Ezért a cég az eredmény/meglévő felesleges pénzek rovására SRV-t vesz OTC-n, Kulcsártól (pénz kimentés vol.1). Majd a cég osztalékot fizet, amennyi csak belefér, akár a teljes tavalyi eredményre: Kulcsár kapja a legtöbbet (pénz kimentés vol.2.). Ezt követően OTC adható az új tulajnak részben vagy egészben akár a cég (pénz kimentés vol.3.). Teória, nem tények. A szerző nem rendelkezik kulcs részvénnyel, de figyelemmel követi a mozgását egy ideje és nem kizárt hogy részvényessé válik.
Kis számolás 2020ra a Kulcs üzlettől +18mrd-os bevételét várnak. Ennek nagyjából a 30%ka nyereség azaz 6mrd Ft az a 6m részvényre vetítve azt jelenti hogy + 1000 osztalék lehet ami azért elég durva még 10k-s árfolyam mellett is több mint 10%os osztalék hozam dupla annyi mint a szuper állampapír
Sokan azt hiszik h kamu az egész de sajnálni tudom oket anno Set ben sem hittek nekem azt kb 5x raadasul ner nélkül sokkal nagyobb kozkezzel na hajrá kulcs és Kulcsár uram!!
Kulcs-Soft Nyrt
Hamarosan a BÉT-en lesz a Kulcs-Soft, és gondoltam már jobb lesz előre megbeszélni, ki hogyan áll hozzá.
1000 Ft-on a bevezetés. Remélhetőleg nem egy filaxia2 vagy keg2 lesz ebből, mindenesetre én bizakodom, így valószínűleg igyekszem hamar belevenni.
link
link